Bit će to tužan dan

Poznato je mjesto i vrijeme posljednjeg ispraćaja legendarnog Kiće Slabinca

Krunoslav Kićo Slabinac Krunoslav Kićo Slabinac In Magazin 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Krunoslav Kićo Slabinac Krunoslav Kićo Slabinac Krunoslav Kićo Slabinac Krunoslav Kićo Slabinac +0 Krunoslav Kićo Slabinac Galerija

Krunoslav Kićo Slabinac bit će sahranjen na zagrebačkom groblju Mirogoj.

Posljednji ispraćaj legendarnog glazbenika Krunoslava Kiće Slabinca bit će održan u četvrtak 19. studenog s početkom u 12.40 u Velikoj dvorani Zagrebačkoj krematorija na Mirogoju.

Pogledaj i ovo indira Levak peta emisija TLZP - 4 Baš jako emotivno Indira završila u suzama zbog Kiće Slabinca, pogledajte trenutak u kojem je potpuno ogolila dušu!

Tako će unatoč tome što su se Kićini Slavonci i Osječani nadali da će njihov sugrađanin biti sahranjen u svom rodnom gradu, njegovo posljednje počivalište bit će u Zagrebu.

Kićo Slabinac preminuo je u 77. godini nakon borbe s dugom i teškom bolesti.

Ovaj je glazbenik tijekom bogate karijere surađivao s brojnim autorima poput Đorđa Novkovića, Zdenka Runjića, Marija Mihaljevića i Arsena Dedića, a njegova karijera proteže se na više od 40 godina aktivnog rada.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Mirjana Antonović i Kićo Slabinac (Foto: Facebook) Mirjana Antonović i Kićo Slabinac (Foto: Facebook) Krunoslav Kićo Slabinac Krunoslav Kićo Slabinac +0 Krunoslav Kićo Slabinac Celebrity Kićina divna crna žena oglasila se nakon njegove smrti i odgovorila na kritike dušebrižnika

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene