Vole ih i danas

Zbog njih su žene gubile glavu - najveći zavodnici bivše Jugoslavije

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kada se govori o bivšoj državi i estradnoj sceni uglavnom se prisjećamo brojnih ljepotica, ali bilo je tu i muškaraca zbog kojih su žene gubile glavu.

O najvećim zavodnicama i seks simbolima bivše države znamo već gotovo sve, ali uvijek je zabavno prisjetiti se kako je to nekada izgledalo u svijetu u kojem nije bilo interneta i sve sile modernih medija. Bez obzira na to uvijek su postojale velike zvijezde koje su bile daleko manje dostupne od ovih današnjih, a možda im je upravo ta nedodirljivost davala poseban čar.

Pogledaj i ovo Zdravko Čolić Oduvijek frajer! Zdravko Čolić u mladosti je uspio zavesti bivšu pobjednicu Eurosonga, no njihova kratka priča nije imala sretan kraj: "Sve je bilo tu, i cvijeće, i svijeće, ali…''

VIDEO Najerotičniji filmski parovi bivše Jugoslavije

Svakako se moramo prisjetiti i poznatih muškaraca koji su samom svojom pojavom ubrzavali puls ljepšeg spola. Mnogi od njih dobivali su otvorene nepristojne ponude, a za vrijeme nekih koncerata na pozornicu se letjeli grudnjaci pa čak i gaćice obožavateljica koje nisu mogle obuzdati svoje strasti.

BOGOM DANO, NIČIM ZASLUŽENO - one su pokorile bivšu Jugoslaviju

Jedan od najvećih zavodnika bivše Juge definitivno je bio Frano Lasić. Lijep, mlad, zgodan i talentiran, Frano je bio san svake žene. Glumio je u brojnim filmovima i serijama, a posbeno ga pamtimo u vrućim ljubavnim scenama s Mirom Furlan u 'Kiklopu'. Još kada je zapjevao 'Voli te budalo malo' ženskoj euforiji nije bilo kraja. Žene su ga obožavale, ali i on njih pa se tako naš Frano ženio i razvodio nekoliko puta, ali uvijek je ostao zavodnik kojem je teško odoljeti.

Zdravko Čolić spada među one koji su kod kuće imali više ženskog nego muškog rublja. Ne, nije Čola bio pervetit, bio je to rublje koje su mu obožavateljice na svakom nastupu bacale na pozornicu. Zdravko je svojim stasom i glasom bacao u trans vojsku obožavateljica koje su pobožno čuvale sve njegove postere i ploče. Iako je oženjen i otac, i danas ima onih koje se ne mogu suzdržati kada ga vide i čuju.

Dragan Nikolić smatran je za jednog od najljepših, ako ne i najljepšeg glumca bivše Jugoslavije. Odmah nakon svog prvog filma 'Kad budem mrtav i beo' Dragan je zapeo za oko brojnim obožavateljicama. Na njihovu žalost, 1977. upoznao se na snimanju filma 'Kako su se volele dve budale', jednu od najvećih glumačkih zvijezda Milenu Dravić. Nije trebalo dugo da se zaljube, a oženili su se u pauzi snimanja filma. I dan danas su u skladnom braku.

Ivo Pogorelić virtuoz koji je bio tih patnja mnogih žena zauvijek je ostao samo nedosanjan san. Ivo je postigao svjetsku slavu svojim talentom i izgledom na koji su padale dame iz visokih krugova. Tajnovitost koja ga je okruživala činila ga je još privlačnijim tako da se on s punim pravom nalazi između najvećih šarmera bivše Juge.

Svakako moramo spomenuti i Darka Rundeka, Žarka Lauševića, Alena Slavice.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene