Što se dogodilo?

Posljednje fotografije holivudske zvijezde sa štakom zabrinule su obožavatelje, njegova supruga otkrila je razlog ovog stanja

Alec Baldwin - 5 Alec Baldwin - 5 Profimedia 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Alec Baldwin - 4 Alec Baldwin - 6 Alec Baldwin - 3 Alec Baldwin - 2 Alec Baldwin - 1 Alec Baldwin - 1 Alec Baldwin - 2 Alec Baldwin Alec Baldwin Hilaria Baldwin i Alec Baldwin +4 Hilaria Baldwin i Alec Baldwin Galerija

Alec Baldwin viđen je na ulicama New Yorka sa štakom, a razlog za ovo pomagalo je njegova nedavna operacija kuka.

Glumac Alec Baldwin uhvaćen je na ulicama New Yorka, a paparazzi su ga fotografirali dok je izašao iz svog automobila za što mu je trebala pomoć. Naime, glumac je ispred kamera prošetao sa štakom, a povremeno ga je pridržavala i njegova pratnja, a mnogi su se na prvu zabrinuli zašto glumac hoda uz pomoć pomagala.

Prošlog mjeseca, Baldwin je bio na operaciji kuka. 65-godišnjak dugo se borio s bolovima u ovom predjelu, a njegova supruga Hilaria Baldwin nakon operacije je podijelila i njegovu fotografiju iz bolničkog kreveta.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin)

A osim nedaća s kukom, Baldwin se već dvije godine bori i s tragedijom koja se dogodila na setu za film ''Rust'' u kojem ima glavnu ulogu. Tada je upucao i smrtno ranio redateljicu Haylenu Hutchins i ranjavanje još jednog člana tima, a u travnju ove godine odbačene su sve optužnice za ubojstvo iz nehaja s kojima se glumac suočavao.

"Zadovoljni smo odlukom o odbacivanju slučaja protiv Aleca Baldwina i potičemo pravilnu istragu o činjenicama i okolnostima ove tragične nesreće", izjavili su njegovi odvjetnici Luke Nikas i Alex Spiro za Daily Mail.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Vanja Rupena - 2 Vanja Rupena - 6 Vanja Rupena - 7 Vanja Rupena - 4 +13 Vanja Rupena - 3 Nekad i sad Pamtite ovu predivnu Hrvaticu? Bila je Miss Hrvatske 1996., a evo gdje je nestala i što radi otkako se povukla iz javnosti!

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Vjenčanje Davida Temelkova i Elene Jung - 1 Vjenčanje Davida Temelkova i Elene Jung - 2 Vjenčanje Davida Temelkova i Elene Jung - 4 Vjenčanje Davida Temelkova i Elene Jung - 3 +14 David Temelkov Celebrity Makedonski zavodnik oženio je lijepu hrvatsku voditeljicu, dio romantične atmosfere podijelio je na svojim društvenim mrežama

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene