Slobodan je čovjek

Alec Baldwin oslobođen je optužbi za ubojstvo snimateljice, oglasili su se i njegovi odvjetnici!

Alec Baldwin Alec Baldwin Profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Alec Baldwin - 2 Alec Baldwin - 1 Alec Baldwin Alec Baldwin Hilaria Baldwin i Alec Baldwin Alec i Hilaria Baldwin Alec Baldwin +0 Alec Baldwin Galerija

Alec Baldwin oslobođen je optužbi za ubojstvo Halyne Hutchins što su potvrdili i njegovi odvjetnici.

Holivudski glumac Alec Baldwin oslobođen je optužbi za ubojstvo iz nehaja snimateljice Halyne Hutchins u listopadu 2021. koje se dogodilo na setu filma "Rust".

Pogledaj i ovo Alec Baldwin Istraga se nastavlja Nova izvješća stručnjaka za oružje Alecu Baldwinu opet bi mogla stvoriti probleme: ''Okidač je povučen...''

"Zadovoljni smo odlukom o odbacivanju slučaja protiv Aleca Baldwina i potičemo pravilnu istragu o činjenicama i okolnostima ove tragične nesreće", izjavili su njegovi odvjetnici Luke Nikas i Alex Spiro za Daily Mail.

Alec je bio optužen po dvije točke optužnice za ubojstvo iz nehaja, a najozbiljnija točka optužnice nosila je sa sobom potencijalnu zatvorsku kaznu od pet godina zatvora. Glumac je zanijekao odgovornost za ubojstvo, rekavši da je napeo revolver, ali da nikad nije povukao okidač i da su oružarka Hannah Gutierrez-Reed i drugi stručnjaci za oružje bili zaduženi za osiguranje i da u pištolju njemu nema metaka.

Gutierrez-Reed je rekla da je provjerila da su meci u pištolju lažni prije nego što ga je predala prvom asistentu redatelja Daveu Hallsu. Halls je revolver predao Baldwinu, rekavši da je "hladan", što znači da nema eksplozivno punjenje.

Prema sigurnosnim smjernicama u filmskoj industriji, glumci pretpostavljaju da u vatrenom oružju nema pravih metaka koji su strogo zabranjeni na setovima.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Mate Janković - 3 Mate Janković - 4 Mate Janković - 2 Mate Janković - 5 +13 Mate Janković - 1 Nekad i sad Naš poznati chef drastično promijenio imidž i otkrio koliko je kila izgubio, a više ga nije ni lako prepoznati!

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Robin Thicke i April Love Geary - 2 Robin Thicke i April Love Geary - 5 Robin Thicke i April Love Geary - 4 Robin Thicke i April Love Geary - 3 +14 Robin Thicke i April Love Geary - 1 Celebrity Serijski preljubnik smirio se uz 18 godina mlađu ljepoticu s čijih bujnih oblina ne može skinuti pogled!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene