može li se dogoditi čudo?

Pomak u potrazi za nestalim glumcem, podaci koje je zabilježio njegov telefon ulijevaju tračak nade!

Julian Sands Julian Sands Profimedia 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Julian Sands Julian Sands Julian Sands - 3 Julian Sands Julian Sands - 2 Julian Sands - 1 Julian Sands - 1 Julian Sands - 2 Julian Sands - 3 Julian Sands - 4 +2 Julian Sands - 5 Galerija

Policija otkrila nove detalje potrage za glumcem Julianom Sandsom koji je nestao u petak 13. siječnja.

Britanski glumac Julian Sands koji je u petak 13. siječnja nestao je u planinama u južnoj Kaliforniji bio je u pokretu još 48 sati nakon što je obitelji prijavila njegov nestanak, piše Daily Mail.

Policija je do novih saznanja došlo preko podataka koje je zabilježio njegov telefon, a pretpostavlja se da mu se nakon toga telefon isključio jer mu se istrošila baterija.

"Podaci s njegovog telefona otkrili su da se 15. siječnja uputio prema planini Mount Baldy. Pokušaj da izvučemo druge podatke bio je neuspješan zbog nedostatka mobilnog signala i najvjerojatnije zbog pražnjenja baterije telefona"; objavila je policija. Istaknuli su i kako su temeljito pretražili područje kojim se kretao prema podacima iz telefona, kao i da se nastavlja potraga helikopterom i dronom, a spasioci će izaći na teren kada vremenski uvjeti to dozvole.

Pomoć u potrazi pružaju i glumčeva djeca, kćeri Natalya i Imogen te sin Henry.

Podsjetimo, nestanak 65-godišnjeg glumca prijavila je njegova supruga Evgenija Cikowitz nakon što se nije vratio s planinarenja u planinama San Gabriel.

Za njim je odmah pokrenuta akcija potrage i spašavanja, ali je prekinuta nakon 24 sata zbog rizika od lavina. Potraga je potom nastavljena helikopterom i dronovima, a priprema se i nova akcija na terenu.

Sands je planinario u području zvanom Baldy Bowl, tik ispod poznatog skijališta na planini Mount Baldy. Radi se o popularnom odredištu za skijaše, planinare i alpiniste.

To područje tjednima je na udaru snježnih oluja. Snježnim padalinama su zatrpana područja uzduž cijele Kalifornije i surovi vremenski uvjeti nisu nimalo povoljni za aktivnosti u prirodi.

Na Mount Baldyju je u protekla četiri tjedna pokrenuto 14 spasilačkih akcija.

Julian Sands proslavio se 1985. godine u drami "Soba s pogledom". Još neke od zapaženih uloga ostvario je i u filmovima "Polja smrti", "Arahnofobija" i "Napuštajući Las Vegas", a glumio je i u serijama "24" i "Smallville".

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry, Meghan Markle Princ Harry Princ Harry Princ Harry +27 Princ Harry Zanimljivosti Harry i Meghan jednoj se stvari sigurno nisu nadali, ovo im se dogodilo prvi put od preseljenja u SAD

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Mads Mikkelsen - 6 Mads Mikkelsen - 2 Mads Mikkelsen - 5 Mads Mikkelsen - 3 +16 Mads Mikkelsen - 4 Celebrity Zbog njegove netipične ljepote za njim se okreću sve žene, a evo i zašto satima mogu gledati njegove fotke: "Ovaj čovjek je sve"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene