Zapustili se u karanteni

Tko bi rekao da su ovo zvijezde koje smo navikli gledati u tip-top sređenim izdanjima?

Sara Sampaio (Foto: Getty Images) Sara Sampaio (Foto: Getty Images) Getty Images 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Sara Sampaio (Foto: Getty Images) +0 Andie MacDowell (Foto: Getty Images) Galerija

Od obraslog Keanu Reevesa do nepočešljane Andie MacDowell, pogledajte tko se od holivudskih zvijezda najviše opustio u karanteni.

U izostanku svečanih premijera, dodjela nagrada i drugih holivudskih događaja, brojne zvijezde su potpuno odustale od sređivanja i zapustile svoj izgled.

Pogledaj i ovo Keanu Reeves Ovo je bilo neočekivano Jedan od najvećih holivudskih glumaca boravio u Hrvatskoj, njegov dolazak zabilježen je fotografijama, evo gdje je to snimljen

Glamurozne toalete za crvene tepihe zamijenila je udobna odjeća, a celebritije koji su donedavno svakom svojom pojavom u javnosti izazivali divljenje, sada sve češće viđamo u neuglednim kućnim izdanjima, bez sređene frizure i trunke šminke.

Miljenik žena Keanu Reeves je prestao koristiti britvicu, a jedna od najljepših glumica Andie MacDowell se očigledno odrekla češlja, baš kao i Helena Bonham Carter kojoj problem ne stvara ni prljava kosa.

Joaquin Phoenix i njegova djevojka Heather Christie više se ne trude ni obuti cipele, Viktorijina anđelica Sara Sampaio pri izlasku iz kuće ne mari ni za mrlje, a klub ljubitelja trenirki dobio je hrpu novih celebrity članova među kojima su mnogi koje prije nikada nismo vidjeli nesređene.

U galeriji pogledajte neglamurozna izdanja zvijezda iz proteklih nekoliko mjeseci, a vjerujemo da mnoge od njih uopće nećete prepoznati.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene