"Lavica je!"

Naš Ricky Martin podijelio dirljivu obiteljsku priču: "Što je ona izdržala, to ne može svatko"

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Sandi Pego i Helena Janjušević - 1 Sandi Pego i Helena Janjušević - 2 Sandi Pego, Helena Janjušević Sandi Pego, Helena Janjušević Sandi Pego, Helena Janjušević Sandi Pego, Helena Janjušević Sandi Pego, Helena Janjušević Sandi Pego, Helena Janjušević Sandi Pego, Helena Janjušević Sandi Pego +7 SANDI I HELENA Ples sa zvijezdama ep 2 Galerija

Sandi Pego je u trećoj emisiji showa "Ples sa zvijezdama" posvetio ples mami, a njegova je obiteljska priča sve dirnula.

Naš poznati tiktoker Sandi Pego i njegova mentorica Helena Janjušević u showu "Ples sa zvijezdama" izveli su vatreni paso doble koji im je osigurao prolazak u daljnje natjecanje, a u emisiji kojoj su tema bile uspomene, Sandi je sve dirnuo svojom emotivnom pričom.

Pogledaj i ovo Damir Kedžo i Helena Janjušević (FOTO: Dnevnik.hr) Energije im ne fali Damir i Helena nakon ispadanja iz "Plesa sa zvijezdama" pripremaju nova iznenađenja!

Naime, on je predstavio dirljivu obiteljsku priču i svoj ples posvetio mami koja mu puno znači.

"Osoba kojoj se najviše divim je moja mama. Što je ona izdržala to ne može svatko. Moj otac je ratni invalid prve grupe, nije znao pisati, nije znao čitat. Mama je sve s njim iz početka krenula. Definitivno mislim da mi je mama lavica. Ta ljubav, emocija, razumijevanje, zato je mama!", ispričao je Sandi.

"Za mene je ovo bilo dosta emotivno, ja sam se odmah sjetila svoje mame, none, i svega toga", priznala je njegova mentorica Helena.

Sandijeva priča i plesna izvedba dirnule su i članove žirija što su mu otvoreno dali do znanja.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sandi Hadžić (@sandi.pego)

"Tvoja mama lavica je očito napravila jako dobar posao jer tvoj karakter probija kroz sve pore tvog tijela i to je za pohvaliti. Ali i ti si lav i vladao si ovim plesanim podijem i ja ti stvarno čestitam", poručila mu je Larisa Lipovac Navojec.

Za njihov vatreni ples pale su i prve devetke u showu, pa su tako osvojili visoka 34 boda.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Domenica, Alan Walme Domenica, Alan Walme Domenica, Alan Walme Domenica, Alan Walme +15 Domenica, Alan Walme Celebrity Domenica pokazala privatni video s druženja u kojem Hana Huljić ima važnu ulogu, a tu su i još dvije naše poznate pjevačice!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene