iskreno o svemu

Seksi hrvatski zet pokazao kako je proslavio rođendan, ali i priznao čega ga je strah unatoč godinama: "Malo je drugačiji, ali uvijek prisutan"

Pedro Soltz Pedro Soltz Nova TV 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Pedro Soltz Pedro Soltz Pedro Soltz Pedro Soltz Pedro Soltz +0 Pedro Soltz Galerija

Pedro Soltz jedan je od natjecatelja showa "Ples sa zvijezdama" u kojem mu je mentorica Tina Walme, a nakon prve emisije proslavio je i rođendan.

Zgodni Brazilac Pedro Soltz, kojeg je jedan američki portal 2013. godine proglasio najseksepilnijim muškarcem na svijetu, proslavio je 36. rođendan i to netom nakon prve emisije showa "Ples sa zvijezdama", što je sada otkrio na društvenim mrežama.

Pogledaj i ovo Pedro Soltz, Valentina Walme "Ajme, najbolja scena ikad!" Seksi hrvatski zet prisjetio se uloge u hit-seriji u kojoj je glumio, ove vruće prizore teško je zaboraviti!

"Tako sam proslavila svoj rođendan (7.3.) u ponoć nakon "Plesa sa zvijezdama" prošle nedjelje!!! Moj raspored je prilično gust i nisam imao vremena ni za pravo slavlje niti odgovoriti na sve nevjerojatne poruke. Zato, hvala svima od srca na svim ljubaznim i toplim porukama koje sam dobivao tijekom cijelog ovog tjedna. Prošla godina mi je bila prilično izazovna, ali negdje sam čuo da ono što te ne ubije, čini te jačim. Je li tako? Meni ima smisla. U svakom slučaju, još uvijek se osjećam blagoslovljeno zbog svih postignuća i putovanja. Kada sam mogao zamisliti da ću dospjeti tako daleko? Tko bi uopće mogao zamisliti Hrvatsku? A što kažete na ples? Život je stvarno nepredvidiv. I tako sam proveo tu noć. Pokušavajući pobijediti samog sebe u svojoj igri i učiniti nešto što nikad nisam mislio da mogu. I još uvijek, jako, jako važno… Nisam izgledao kao majmun. Mislim da sam uspio, barem ovaj put i to je bio veliki dar samom sebi. Ali znate, uvijek postoji taj mali strah duboko u sebi. I moj izbor je biti najbolje pripremljen fizički i psihički, upravo zbog straha od neuspjeha. Tijekom djetinjstva postojao je strah od odobravanja od strane roditelja, pomiješan s određenom nesigurnošću. Nakon toliko godina, strah je i dalje vjeran suputnik, malo drugačiji, ali uvijek prisutan. Posebno strah da sebi ne dokažem da sam još uvijek sposoban podnijeti takav izazov. Pa, u ovom trenutku postoji i strah da će se moja kćer posramiti u školi. Očevi će razumjeti. U svakom slučaju... Osjećam se nekako ponosno. Lara je rekla da je dobro, uffff. Hvala Bogu. Sada se mogu malo zabaviti. Još jednom, veliko hvala za svu podršku. Uljepšali ste mi dan", napisao je Pedro u podužoj objavi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pedro Soltz (@pedrosoltz)

Pedro i Tina svojim su nastupom u prvoj emisiji sve oduševili, a njihovi navijači jedva čekaju vidjeti što su im pripremili za drugu.

Pedro se u Hrvatsku doselio 2016. godine zbog ljubavi prema manekenki i voditeljici Iris Cekuš, a par zajedno ima kćer Laru. Na Instagramu ga prati više od 167 tisuća ljudi, a osim detalja iz svakodnevnog života, pratiteljima je u jednom trenutku otkrio kako održava svoju isklesanu liniju. S obzirom na vježbe koje izvodi, nije čudno što izgleda kao da je fotošopiran, a brojni pratitelji istaknuli su kako se dive njegovoj disciplini.

Trinaest parova naporno i predano priprema svoj drugi nastup u showu ''Ples sa zvijezdama'', a uzbuđenje će biti zasigurno i veće jer će ove nedjelje prvi plesni par napustiti daljnje natjecanje.
Domenica i Alan, Pedro i Valentina, Vlatka i Mateo, Asim i Nika, Filip i Paula, Lucija i Marko, Marko i Gabriela, Jelena i Marko, Bojana i Gordan, Sandi i Helena, Ivana i Ivan, Matija i Helena te Albina i Mario probili su led prvom emisijom i sada još spremniji iščekuju drugu emisiju uživo.

Ove nedjelje očekuje nas prava ''fiesta latina'', što znači da će svi nastupi i cijela večer biti prožeti latino ritmom i tematikom. Po prvi puta ćemo u ''Plesu sa zvijezdama'' vidjeti i nove plesne stilove poput salse, mambe i bachate, a tko će koji ples otplesati saznat ćemo tek u emisiji. Jedan par će zaplesati i bečki valcer na latino tematiku, a o kojem se paru radi i kako će se snaći, saznat ćemo ove nedjelje u programu Nove TV.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Katie Price (Foto: Profimedia) Katie Price (Foto: Profimedia) Katie Price (Foto: Profimedia) Katie Price (Foto:Profimedia) +0 Katie Price (Foto: Profimedia) Celebrity Obitelj se zgraža zbog onog što si je napravila, a ona se same sebe ne može nagledati, paparazzi je snimili kad se najmanje nadala!

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene