Divne su!

Albina objavila fotku s prezgodnim kolegicama, da ne bi bilo zabune pojasnila i o čemu se radi: "Ovo nije izlog vjenčanica!"

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Mario Ožbolt, Albina Mario Ožbolt, Albina Mario Ožbolt, Albina Mario Ožbolt, Albina Mario Ožbolt, Albina Mario Ožbolt, Albina ALBINA I MARIO Ples sa zvijezdama ep 2 Albina Grčić i Mario Ožbolt - 6 Albina Grčić i Mario Ožbolt - 4 Albina Grčić i Mario Ožbolt - 1 +10 Albina Grčić i Mario Ožbolt - 2 Galerija

Albina Grčić objavila je na Instagamu fotografiju s Valentinom Walme i Paulom Jeričević iz showa "Ples sa zvijezdama".

Plesačica Albina Grčić zablistala je u trećoj emisiji showa "Ples sa zvijezdama" i to bijeloj kombinaciji od glave do pete, a koliko je oduševljena plesnim kostimima za koje je u showu zaslužna Emina Kušan pokazala je i na Instagramu.

Pogledaj i ovo Albina Grčić i Mario Ožbolt - 3 Ima i najdražu pjesmu! Albinin partner ne krije da je njezin veliki obožavatelj: ''Sviđa mi se u kojem smjeru ide, definitivno je osvježenje!''

Naime, Albina je objavila fotografiju na kojoj pozira s plesačicama Valentinom Walme i Paulom Jeričević, koje su također bile odjevene u bijele kreacije, a ista je njezinim pratiteljima oduzela dah.

"Ne, ovo nije izlog za vjenčanice. Prekrasni kostimi Emine Kušan", napisala je Albina u šaljivom tonu uz fotografiju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ALBINA (@albina.music)

"Predivne", "Jako zgodne", "Zbilja ne znam koja je ljepša", "Tim iz snova", "Albinica boginja", Divne", poručili su im u komentarima.

Albina je sa svojim mentorom Marijem Ožboltom u trećoj emisiji showa plesala sambu, a pjevačica je u minijaturnom kompletu pokazala i besprijekornu figuru.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Sanja Močibob - 1 Sanja Močibob - 2 Sanja Močibob - 4 In Magazin: Sanja Močibob napušta Survivor - 1 +10 In Magazin: Sanja Močibob napušta Survivor - 2 Celebrity Prva je napustila "Survivor" pa nam je otkrila što se događa kada se kamere ugase: "Nadam se da će gledatelji imati priliku to vidjeti"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene