Ne viđamo ju često

Nekad je bila velika zvijezda i hodala s jednim od najpoznatijih glazbenika, a danas ju možda ne biste prepoznali

Ashanti (Foto: Instagram) Ashanti (Foto: Instagram) Instagram 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Ashanti (Foto: Profimedia) Ashanti (Foto: Profimedia) Ashanti (Foto: Instagram) Ashanti (Foto: Instagram) Ashanti (Foto: Instagram) Ashanti (Foto: AFP) Ashanti (Foto: AFP) Ashanti i Nelly (Foto: AFP) Ashanti i Nelly (Foto: AFP) +0 Ashanti i Nelly (Foto: AFP) Galerija

Radi se o 38-godišnjoj Ashanti, nekadašnjoj R'n'B princezi koja je žarila i palila scenom početkom 2000-ih.

Slavna pjevačica prošlog je vikenda nastupila u Flamingo Go Pool klubu u Las Vegasu.

Pogledaj i ovo In Magazin: Mladen Grdović - 6 detalje ne otkriva Rijetki znaju ovaj podatak iz života Mladena Grdovića: Bilo je to 1996. godine s 20-ak gostiju gdje je bio i slavni košarkaš!

Radi se o 38-godišnjoj Ashanti, nekadašnjoj R'n'B princezi koja je žarila i palila scenom početkom 2000-ih, posebno u duetima s nekadašnjim zvijezdama, reperima Nellyjem, Ja Ruleom i Fat Joeom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ashanti (@ashanti) on

Iako danas nije toliko popularna kao prije, pjevačica još uvijek nastupa, a rado je viđen gost i raznih događanja. Za nastup u Gradu Grijeha uskočila je u minijaturni ružičasti bikini u kojem je pokazala raskošne obline, pa ne čudi što su svi pogledi bili na njoj.

Look je upotpunila zlatnim kimonom, sunčanim naočalama te velikim naušnicama, a nastupila je bosa. Pjevačica je trenutno na turneji s kolegom i prijateljem Ja Ruleom, s kojim uspješno surađuje otkad se pojavila na glazbenoj sceni 1997. godine.

Ipak, Ashanti je godinama bila poznata i po ljubavnoj vezi s reperom Nellyjem, s kojim se upoznala 2003. godine na press-konferenciji za slavne Grammyje, no ljubav je planula godinu kasnije.

Svoju 10-godišnju romansu par je okončao 2014. godine, a kako je pjevačica sama istaknula u kasnijim intervjuima, problem je bio nedostatak povjerenja.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ashanti (@ashanti) on

"Izdana sam, a ljudi moraju odrasti i preuzeti odgovornosti za svoje postupke", nastavila je u istom intervjuu, no nije otkrivala na koji ju je način bivši partner izdao. Također, tada je i naglasila kako se baš nikada neće pomiriti.

Od tada se pjevačica zaokupila poslom, a u našoj se galeriji uvjerite kako se mijenjala tijekom godina. 

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Chris Pratt, Katherine Schwarzenegger (Foto: Profimedia) Katherine Schwarzenegger i Chris Pratt (Foto: Instagram) Chris Pratt, Katherine Schwarzenegger (Foto: Profimedia) Chris Pratt, Katherine Schwarzenegger (Foto: Profimedia) +3 Chris Pratt (Foto: Profimedia) Celebrity Ovo je prva službena fotografija s tajnog vjenčanja slavnog ljepotana i njegove 10 godina mlađe djevojke

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene