Kemal o ženi

'Ona mene jako voli kad donesem novce kući'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Kemal Monteno uoči koncerta za Dan žena u Beogradu, otvoreno je progovorio o zdravlju i ljubavi o svojoj supruzi.

Prije dvije godine Kemal Monteno preživio je infarkt. Unatoč dijabetesu i odlascima na dijalizu, Kemo kaže kako se osjeća odlično.

Pogledaj i ovo MORT 2. ožujka 2024. Razorni, sirovi i iskreni! Punk blues rock četvorka M.O.R.T. svira u Zagrebu: "Nemamo granica, ne podilazimo i ne kalkuliramo"

'Može me sad nazvat i reći 'ajd dođi, stigao je bubreg iz Finske, Danske, Norveške'

'Od kad sam prije dvije godine pobjegao grobaru s lopate, ne uzbuđujem se zbog zdravlja', rekao je za Kurir glazbenik koji se nalazi na listi za transplataciju. 'Šta ću?! Živim normalno i čekam bubreg. Na listi sam za transplantaciju, može biti sutra, prekosutra, za pet mjeseci, godinu. Ne znam ni ja. Dobro se osjećam iako idem na dijalizu. Sve normalno pijem, jedem, i slano i slatko. Popijem pet medovača, moja Branka mi izmjeri šećer, a on na normali. Kad je duši lijepo i tijelu bude lijepo', optimističan je Kemal.

Prošle je godine objavio i novi album pod nazivom 'Šta je život?', a uskoro ga očekuje koncert u beogradskom Domu sindikata za Dan žena. Ljubav prema publici, prijateljima, obitelji i supruzi glavni je pokretač za 65-godišnjeg pjevača. 'Ja nju volim kao prvog dana, a i ona mene jako voli kad donesem novce kući', smije se Kemo.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene