Samo je izjurio iz studija!

Voditelj pobjesnio zbog komentara o Meghan Markle i dao otkaz u emisiji koju je vodio šest godina

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Piers Morgan je napustio snimanje emisije "Good Morning Britain" i dao otkaz nakon komentara svoga kolege Alexa Beresforda o Meghan Markle.

Britanski voditelj Piers Morgan izjurio je sa snimanja emisije "Good Morning Britain" nakon što ga je kolega Alex Beresford prozvao zbog oštrih komentara na račun Meghan Markle.

Pogledaj i ovo Meghan Markle - 1 svima je pomrsila račune Meghan Markle usporedili su sa ženom koja je sličan razdor u kraljevskoj obitelji napravila već ranije

"Ne vjerujem joj ni riječi. Ne bih joj vjerovao ni da mi pročita vremenski prognozu", komentirao je voditelj nakon Harryjeva i Meghanina intervjua s Oprom Winfrey.

Na kraljevski par okomio se i na svojem Twitteru, gdje ih je optužio i za izdaju kraljice Elizabete.

Piers je prethodno rekao da ga je Meghan otkantala nakon što je počela izlaziti s Harryjem.

"Razumijem da vam se ne sviđa Meghan Markle, nekoliko ste puta to jasno dali do znanja na ovom programu i razumijem da ste imali privatni odnos s njom i da vas je otkantala", kazao mu je Beresford u emisiji.

"OK, ja sam gotov s ovime", odgovorio mu je Piers, nakon čega je ustao i napustio snimanje.

"Žao mi je, ali svi moramo sjediti ovdje i slušati njegove izljeve. Jučer ujutro bilo je nevjerojatno teško gledati emisiju. On je sposoban doći ovamo i razgovarati iz položaja koji ne razumije u potpunosti", dodao je Beresford. Kasnije se doznalo i da je Morgan dao otkaz.

"Nakon rasprave s ITV-om Piers Morgan odlučio je kako je vrijeme da napusti emisiju 'Good Morning Britain'. ITV je prihvatio njegovu odluku", piše u službenoj izjavi televizijske kuće za koju je Piers radio od 2015. godine.

S kolegicom Susannom Reid vodio je emisiju ponedjeljkom, utorkom i srijedom ujutro, a u njoj je već i ranije kritizirao kraljevski par.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Beyonce, Meghan Markle (Foto: Getty Images) Beyonce, Meghan Markle (Foto: Getty Images) Beyonce, Meghan Markle (Foto: Getty Images) Beyonce (Foto: Getty Images) +4 Beyonce (Foto: Getty Images) Celebrity I Beyonce je reagirala na intervju Harryja i Meghan, a prisjetila se i neugodnog susreta s kraljevskim parom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene