Imala je što reći

I Beyonce je reagirala na intervju Harryja i Meghan, a prisjetila se i neugodnog susreta s kraljevskim parom

Beyonce, Meghan Markle (Foto: Getty Images) Beyonce, Meghan Markle (Foto: Getty Images) Getty Images 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Beyonce, Meghan Markle (Foto: Getty Images) Beyonce, Meghan Markle (Foto: Getty Images) Beyonce, Meghan Markle (Foto: Getty Images) Beyonce (Foto: Getty Images) Beyonce (Foto: Getty Images) Beyonce (Foto: Getty Images) Beyonce (Foto: Getty Images) Beyonce, Jay Z (Foto: Getty Images) +0 Beyonce, Meghan Markle (Foto: Getty Images) Galerija

Beyonce je na svojoj web-stranici zahvalila Meghan Markle nakon njezina i Harryjeva intervjua s Oprom Winfrey.

Jedna od najmoćnijih žena glazbene industrije, pjevačica Beyonce, iskazala je svoju podršku Meghan Markle nakon njezina i Harryjeva intervjua s Oprom Winfrey.

Pogledaj i ovo Meghan Markle i princ Harry evo ih opet Meghan i Harry vraćaju se na Netflix nakon bombastičnog dokumentarca, potvrdili su čak dvije nove serije!

Glazbena diva o svemu se oglasila se na svojoj web-stranici, gdje je podijelila i zajedničku fotografiju s vojvotkinjom.

"Hvala ti, Meghan, na tvojoj hrabrosti i vodstvu", napisala je uz fotku s britanske premijere filma "Kralj lavova" iz 2020. godine, gdje su se ona i njen suprug Jay-Z družili s kraljevskim parom.

Njihov susret dogodio se samo nekoliko dana nakon što se doznalo da se Harry i Meghan povlače s kraljevskih dužnosti, a princ je tu priliku iskoristio i kako bi šefa Disneyja Boba Igera žicao posao za svoju suprugu, što je zabilježeno na snimci.

"Znate li da ona posuđuje glas?" pitao je Harry Igera. "Zbilja? Nisam to znao", odgovorio mu je on, ali s poprilično zbunjenim izrazom lica nakon kojeg je uslijedio neugodni smijeh.

"Činite se iznenađenim. Zbilja je zainteresirana za to", nastavio je Harry, a na kraju mu je Iger odgovorio kako bi volio pregovarati o suradnji, jer tko bi princu rekao "ne". Neugodno je bilo i Beyonce, čija je reakcija na Harryjevo žicanje postala hit na društvenim mrežama.

Harry je sada u intervjuu s Oprom otkrio da ga je u to vrijeme kraljevska obitelj ostavila bez ikakve financijske potpore i zaštite, zbog čega su on i Meghan pristali potpisati milijunske ugovore sa streaming servisima Spotify i Netflix.

"Te dogovore je predložio netko drugi u trenutku kad me moja obitelj financijski ostavila bez ičega i morao sam priuštiti osiguranje za nas dvoje. Imao sam samo novac koji mi je moja majka ostavila i bez njega ne bismo mogli učiniti ovo", ispričao je princ. Doznali se i koliko je novca naslijedio od pokojne princeze Diane.

U intervjuu su naveli i svoje razloge za napuštanje kraljevskih dužnosti, a javnost su posebno šokirala Meghanina priznanja o suicidalnim mislima koje je imala dok se osjećala zarobljeno na dvoru, kao i to da je jedan član obitelji, kojeg nije htjela imenovati, prije rođenje njihova sina Archieja bio zabrinut zbog njegove boje kože.

Intervju je izazvao podijeljene reakcije javnosti, a Meghan je, osim od Beyonce, dobila potporu i od svoje prijateljice, tenisačice Serene Williams.

Harry i Meghan naglasili su i kako je to bio njihov posljednji istup što se tiče odnosa s britanskom kraljevskom obitelji i da su morali reći svoje mišljenje, ali sada žele krenuti dalje, a o svemu se u službenom priopćenju dva dana nakon emitiranja oglasila i Buckinghamska palača.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene