Odlazak velikana

Nije se mogao pohvaliti sretnim mjesecima prije smrti

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Hollywood je potresla tragična vijest o smrti obožavanog talenta i velikog glumca - Philipa Seymoura Hoffmana. Pojavili su se i detalji posljednjih mjeseci njegova života.

46-godišnji glumac Philip Seymour Hoffman, koji je pronađen mrtav jučer ujutro, nije se mogao pohvaliti sretnim mjesecima koji su prethodili njegovoj smrti. Naime, ustanovljeno je kako je posljednjih mjeseci živio odvojeno od svoje dugogodišnje djevojke Mimi O'Donnell, s kojom ima troje maloljetne djece.

Glumac je pronađen mrtav u unajmljenom stanu na Manhattanu, u kojem je živio od listopada prošle godine i plaćao ga mjesečno 10 tisuća dolara. Njegovo beživotno tijelo u stanu je pronašao njegov prijatelj David Bar Katz kojeg je to zamolila Mimi O'Donnell. Nakon što joj je prijatelj javio tragičnu vijest, Mimi je dotrčala u stan sva u suzama.

Pogledaj i ovo showbuzz U 90. godini života Preminuo veliki glumac i režiser, zvijezda Jurassic Parka

VIDEO Prisjetite se njegovih najvećih filmskih uloga

Hoffman je posljednji put u javnosti viđen u siječnju na Sundance filmskom festivalu na kojem je promovirao filmove 'God's Pocket' i 'A Most Wanted Man'. Prema pisanju medija, izgledao je propalo i podbuhlo, a novinarima nije želio davati intervjue.

Podsjećamo, američki mediji pišu kako je Hoffman u stanu u trenutku smrti pronađen s iglom u ruci i s paketićem za koji se vjeruje da sadrži heroin. "Jasno je da se radi o predoziranju", rekao je jedan od izvora.

Hoffman je uvijek bio otvoren kad je pričao o svojoj ovisnosti, a 2012. je izjavio da je nakon 23 godine apstinencije ponovo ušmrkavao heroin. Policija New Yorka istražuje slučaj, a forenzičari su rekli da će priopćiti uzrok smrti nakon obdukcije.

Njegova agentica Karen Samfillipo je u ime obitelji dala izjavu: "Shrvani smo gubitkom našeg Phila i cijenimo izraze ljubavi i potpore koje smo dobili sa svih strana. Ovo je iznenadan i tragičan gubitak i molimo vas da poštujete našu privatnost".

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene