Skoro sve izgubila

Brutalna tragedija joj je obilježila život, a sada je slavna manekenka u 41. godini opet našla sreću

Petra Nemcova (Foto: Instagram) Petra Nemcova (Foto: Instagram) instagram 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Petra Nemcova (Foto: Instagram) Petra Nemcova (Foto: Instagram) Petra Nemcova (Foto: Instagram) Petra Nemcova (Foto: Profimedia) Petra Nemcova (Foto: Getty Images) Petra Nemcova (Foto: Getty) Petra Nemcova (Foto: Getty) Petra Nemcova i Simon Atlee (Foto: Getty) Petra Nemcova (Foto: Instagram) Petra Nemcova (Foto: Instagram) +8 Petra Nemcova (Foto: Instagram) Galerija

Jedna od najslavnijih manekenki svijeta, Petra Nemcova, prvi put je trudna u 41. godini.

Slavna češka manekenka Petra Nemcova nije imala lak život, no sudbina ju je napokon nagradila za sve pretrpljene patnje. Ljepotica je svijetu obznanila da je čeka svoje prvo dijete u 41. godini života te da je apsolutno presretna. 

Pogledaj i ovo showbuzz nakon 10 godina Slavna ljepotica vratila se na mjesto tragedije u kojoj je izgubila zaručnika

"Naša obitelj se širi, kao i moj trbuh. Osjećam takvu zahvalnost jer nas je svemir tako brzo blagoslovio ovim božanstvenim darom", napisala je uz fotku na kojoj je pokazala kako joj se već dobrano nazire trudnički trbuščić. Dodala je da ju je fotografirao suprug Ben koji je, kako kaže, "već sad najbolji tata".

Petra se početkom kolovoza udala za a poduzetnika Benjamina Larretchea s kojim je u vezi od prošle godine.

Ovoj lijepoj plavušu sada cvjetaju ruže na svakom polju života, no nekoć nije bilo tako. Iako je brzo postala jedna od najtraženijih manekenki svijeta, velika osobna tragedija obilježila je ovu ljepoticu zauvijek. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Our family is expanding and my belly as well. 😉🤰😁Feeling so grateful that the Universe blessed us so quickly with this divine gift. ✨👶✨ 📸 by Ben - The best daddy already! 💜 #Gratitude #BabyJoy #Family

Objavu dijeli Petra Nemcova (@pnemcova)

Naime, 2004. godine Nemcova i njezin zaručnik Simon Atlee uputili su se na Tajland preko zimskim praznika ne bi li napunili baterije za nove radne pobjede, no ono što se dogodilo nitko nije očekivao. Razoran tsunami udario je u obale Tajlanda i odnio tisuće života, među njima i Simonov. 

Nemcova je preživjela zahvaljujući tome što se uspjela držati za palmu osam sati bez prestanka, dok do nje nije stigla pomoć. U bolnicu je došla s nekoliko slomljenih rebara i teškim unutarnjim ozljedama, a posljedice po njezino zdravlje bile su razorne. Morala je ponovno učiti hodati. 

Simon se utopio, a njegovo su tijelo pronašli tek četiri mjeseca nakon tragedije. 

Petra je nakon nesreće osnovala "Happy Hearts", zakladu koja pomaže ljudima koji su pogođeni prirodnim katastrofama diljem svijeta. Zaklada prikuplja novac za izgradnju škola, smještaja i novih domova za ugrožene, a skuplja se i hrana. 

"Život ima svoj način da vam da lekcije. Bila sam izuzetno uspješna i sretna sa svojim zaručnikom. Za nekoliko sekundi smo doživjeli da se romantična šetnja pretvori u pakao koji je odnio mnoge živote. Naučila sam da je sve moguće u bilo kojem trenutku. Svaki dan je dar. Kada sam ležala u bolnici nisam mogla hodati, ali sam rekla sama sebi da još uvijek imam obitelj i prijatelje. Iako više nisam imala zaručnika. Zahvalnost može pobijediti svako beznađe", rekla je Petra u intervjuu prošle godine. 

Nakon teškog perioda čini se da se sada sreća ljepotici opet osmjehnula. 

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Coleen Rooney, Wayne Rooney (Foto: Getty Images) Coleen Rooney, Wayne Rooney (Foto: Getty Images) Wayne i Coleen Rooney (Foto: Getty) Coleen Rooney (Foto: Profimedia) +1 Coleen Rooney, Wayne Rooney (Foto: Profimedia) Celebrity Serijski preljubnik u braku je već 11 godina, a sada je uhvaćen kako misterioznu brinetu vodi u hotel

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene