Povratak koncertne sezone

Petar Grašo oživio zagrebačku Arenu nakon dvije godine tišine: "U jednom trenutku sam pogledao na sat i shvatio da sviramo dva sata"

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Petar Grašo Galerija

Prizor koji odavno nismo vidjeli. Čovjek na čovjeku, pjesma, ples i zabava na rasprodanom koncertu Petra Graše u Areni Zagreb.

Petar Grašo osvojio je Večernjakovu ružu za glazbenika godine, a za to je doznao tijekom nastupa pred prepunom zagrebačkom Arenom.

Pogledaj i ovo Ana Čagalj Lijepa Splićanka! Ana Čagalj zabavljala se bez svog Jole, a svjetlucavi kompletić koji je odabrala za izlazak naglasio joj je savršenu liniju!

Njegov koncert označio je kraj pandemijskim zabranama. Scene pune Arene doista dugo nismo vidjeli. Kako je krenulo - viđat ćemo ih sve češće.

 

"Ja sam u jednom trenutku pogledao na sat i shvatio da sviramo dva sata i 10 i da smo blizu kraja, a imao sam dojam stvarno da sviramo pola sata, to je tako proletjelo, jedna neviđena energija, jedna želja ljudi da budu opet slobodni", kazao je Grašo za Dnevnik Nove TV.

Dobro raspoloženje nisu poljuljali ni korona uvjeti. U Arenu se ulazilo s covid potvrdama, potvrdama o preboljenju ili negativnim antigenskim testovima.

Uvjeti su to koji čekaju i druge izvođače. Massimo, Hladno Pivo, Pips Chips i Videoclips, Doris Dragović. Neka su to od imena koja će nastupiti u raznim gradovima samo u idućih tjedan dana.

A pet koncerata u idućim mjesecima najavila je i diva Josipa Lisac.

"Točno u onom ritmu u kojem sam ja i željela, znači ja ne želim imati svaku subotu neakvu kako bi se to reklo nekakvu čvrgu ili kako bi se to reklo", kazala je u Dnevniku Nove TV Josipa.

I cijelo vrijeme svjesna, kaže, da se svi planovi i najave mogu izjaloviti.
"Na to sam pripremljena bila odavno već, znate. I prilagođavaš se. Mi bi svi morali možda sebi olakšati da se prilagodimo što brže, što bolje", objasnila je.

Domaću će publiku u ovoj sezoni zabavljati i svjetske zvijezde. Najavljeni su, među ostalim, i Arctic Monkeys, Iron Maiden, Franz Ferdinand. A u zagrebačku Arenu u lipnju trebala bi doći Celine Dion.
Organizatori se nadaju da neće biti otkazivanja. Njihov prihod samo prošle godine pao je za 70 posto. Iščekuju i dodatno popuštanje mjera.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Borna Kotromanić (Foto: PR) Celebrity Jedna od najbogatijih Hrvatica pobrinula se da je svi gledaju u haljini kakvu bi se malo koja žena usudila obući

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Karlo Rusan i Maja Šuput - 6 Igor Mešin i Maja Šuput - 5 Igor Mešin i Maja Šuput - 3 +0 Igor Mešin i Maja Šuput - 1 Celebrity Bloom slavi prvi rođendan sa stilom, ponosna mama Maja Šuput pokazala je djelić raskošne atmosfere!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene