prirodna ljepotica!

Penelope Cruz plijenila je pažnju u Parizu u zanimljivoj, kratkoj haljinici, gdje je do izražaja dolazio i dekolte!

Penelope Cruz Penelope Cruz Profimedia 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Penelope Cruz - 4 Penelope Cruz - 5 Penelope Cruz - 1 Penelope Cruz - 3 Penelope Cruz - 2 Penelope Cruz - 3 Penelope Cruz - 4 Penelope Cruz - 1 Penelope Cruz - 2 Penelope Cruz - 5 +7 Penelope Cruz - 3 Galerija

Penelope Cruz slovi kao jedna od najljepših glumica na svijetu, a osim izgledom - redovito nas oduševljava i svojim modnim odabirima.

Glumica Penelope Cruz prošetala se Parizom u zavodljivoj kombinaciji koja je istaknula njezine zgodne atribute.

Pogledaj i ovo Penelope Cruz "Jesi li stvarna?" Jedna od najljepših žena svijeta golišavim fotkama u petom desetljeću začudila obožavatelje, svi se pitaju isto!

Riječ je o sako-haljini od tvida koja je ukrašena detaljima perja, a oko struka je nosila crni uski remen sa srebrnim detaljem. Svu pozornost usmjerila je na noge, a do izražaja su dolazile i bujne grudi koje su izvirale iz dekoltea.

Haljina je inače kreacija popularnog brenda Chanel, čije kreacije Penelope neizmjerno voli, pa ih često nosi. 

Crna torbica, salonke i isfenirana kosa savršeno su se uklopile.

Cruz je pred paparazzima pozirala nasmiješena od uha do uha te je čak na nekoliko fotografija i mahala.

Penelope u svojim outfitima često privlači pozornost, a ne libi se ni pokazivati svoje besprijekorno tijelo u 48. godini.

Na Instagramu je prati više od šest i pol milijuna vjernih pratitelja, koje uveseljava svojim objavama.

Podsjetimo, glumica ljubi miljenika žena Javiera Bardema, s kojim je glumila i u već spomenutom filmu koji ju je proslavio. Iako su se upoznali na početku njezine karijere, zaljubili su se tek godinama kasnije, točnije 2007., kada su snimali film "Vicky Cristina Barcelona". Tada su shvatili su da su si suđeni, a 2010. godine stali su pred oltar i danas zajedno imaju dvoje djece, kćer Lunu i sina Lea.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Jadranka Kosor Jadranka Kosor Jadranka Kosor sa sinom, snahom i unukom - 4 Jadranka Kosor sa sinom, snahom i unukom - 2 +17 Jadranka Kosor sa sinom, snahom i unukom - 1 Celebrity Jadranka Kosor čestitala Dan žena u majici s porukom, a neki su primijetili i jednu malu promjenu na njoj!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić - 1 Franka Batelić - 3 Franka Batelić - 2 Franka Batelić - 5 +26 Franka Batelić - 3 Celebrity Pogledajte preslatki video Franke Batelić s malenom kćeri, snimka koju je pjevačica objavila sve je raznježila!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene