Divna!

Zgodnoj Španjolki ni vjetar nije smetao da zadivi okupljene u kombinaciji koja je istaknula njenu vitku figuru

Penelope Cruz - 5 Penelope Cruz - 5 Profimedia 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Penelope Cruz - 1 Penelope Cruz - 4 Penelope Cruz - 2 Penelope Cruz - 3 Penelope Cruz - 5 Penelope Cruz - 3 Penelope Cruz - 2 Penelope Cruz - 1 Penelope Cruz - 5 Penelope Cruz - 4 +2 Penelope Cruz - 3 Galerija

Penelope Cruz zasjala je u crnoj odjevnoj kombinaciji u San Sebastianu, ni snažan vjetar nije ju omeo u poziranju fotografima.

Penelope Cruz zasjala je na novom filmskom festivalu koji se održava u Santa Barbari, a ni snažni naleti vjetra nisu je omeli u poziranju fotografima.

Pogledaj i ovo Penelope Cruz prirodna ljepotica! Penelope Cruz plijenila je pažnju u Parizu u zanimljivoj, kratkoj haljinici, gdje je do izražaja dolazio i dekolte!

Zgodna glumica stigla je u hlačama sa zanimljivim kockastim uzorkom te crnoj košulji, a kosu je isfenirala i raspustila pa ju je vjetar stalno nosio. Međutim, to joj nije nimalo smetalo, a glumica na fotografijama izgleda spektakularno.

Lijepa Španjolka tijekom cijele svoje karijere slovi za jednu od najljepših glumica na svijetu, a mnogim muškarcima slomila je srce udavši se za Javiera Bardema.

Par je to koji se upoznao na snimanju filma ''Jamón Jamón'' još 1992. godine, no povezali su se tek godinama kasnije, kada su snimali film ''Vicky Cristina Barcelona'' 2007. Tad kad su se ponovno susreli, shvatili su da su si suđeni.

"Postojala je očita kemija među nama", rekao je Javier jednom za GQ UK.

"Mislim, sve se vidi na filmu; to je kao dokument naše strasti. Jednog dana ćemo morati pokazati djeci! Zamislite: 'Mama, tata, što ste zajedno radili u filmovima?' 'Pa, djeco moja, trebali biste proslaviti ovaj film jer ste ovdje zbog njega!''', šalio se Bardem.

''Bio je to vrlo seksi film. Još uvijek je'', nadovezao se još.

O njihovoj vezi počelo se šuškati još 2007. godine, ali skrivali su svoj odnos kao zmija noge. Međutim, paparazzi su ih otkrili na New York Film Festivalu iste te godine kad su se držali za ruke misleći da ih nitko ne vidi, a Penelope je Javieru dala nježan poljubac u vrat.

Tek 2010. godine pojavili su se kao par na Goya Awards ceremoniji, a kasnije te godine otkrilo se i da je Penelope trudna.

Očito je da svoju ljubav vole držati u privatnosti, pa su se tako i tajno i vjenčali te iste godine. Danas imaju dvoje djece, Lea i Lunu, a žive u predgrađu Madrida, u svojoj rodnoj zemlji Španjolskoj.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 4 +26 Maja Šuput - 5 Celebrity Maja Šuput objavila urnebesan video iz svatova: ''Taman kad pomislim da me više ništa ne može iznenaditi...''

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Cara Delevingne Cara Delevingne Cara Delevingne Cara Delevingne - 2 +22 Cara Delevingne - 1 Nekad i sad Zbog jedinstvenog i upečatljivog izgleda za nju su se svi borili, a danas svojim ponašanjem plaši sve oko sebe i tjera u suze

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene