Ponizan i zahvalan

57-godišnji roker vjenčao se trećom "ljubavi svog života" koja je od njega mlađa 18 godina

Flea i Melody Ehsani (Foto: Instagram) Flea i Melody Ehsani (Foto: Instagram) Instagram 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Flea i Melody Ehsani (Foto: Instagram) Melody Ehsani (Foto: Instagram) Melody Ehsani (Foto: Instagram) Flea (Foto: AFP) Flea (Foto: AFP) Flea i Frankie Rayder (Foto: AFP) Frankie Rayder (Foto: AFP) +0 Frankie Rayder (Foto: AFP) Galerija

Michael Peter Balzary u tajnosti se vjenčao 18 godina mlađom dizajnericom Melody Ehsani.

57-godišnji basist Michael Peter Balzary, poznatiji pod umjetničkim imenom Flea, vjenčao se atraktivnom djevojkom mjesec dana nakon što je kleknuo pred nju.

Pogledaj i ovo Flea I dalje je omiljen Slavni glazbenik uhvaćen dok je šarmirao ljepotice u bikiniju, a njegove 18 godina mlađe žene nije bilo na vidiku

Radi se o basistu poznatog benda Red Hot Chili Peppers koji je na Instagramu otkrio kako je po treći put stao pred oltar, a za novopečenu suprugu imao je samo riječi hvale.

"Moj se život zauvijek promijenio i zauvijek ću biti ponizan i zahvalan. Ovo je osoba koja vidi i voli mene baš kakav jesam i koja najbolje zna tko sam. Moja supruga", napisao je glazbenik pored fotografije s vjenčanja, a njegova izabranica je 39-godišnja dizajnerica Melody Ehsani.

I ona je imala samo riječi hvale za svog partnera, a nazvala ga je najboljim prijateljem i ljubavi svog života. Preciznije, i osebujni roker tako naziva Melody, no činjenica jest kako je prije nje imao još dvije s koje je stao pred oltar.

Od 1988. do 1990. bio je u braku s Loeshom Zeviar čije ime i dalje ima tetovirano na prsima. Par zajedno ima kćer Claru koja je rođena iste godine kada su njezini roditelji stali pred oltar. Clara je blisko vezana za očev bend te često radi promotivne fotografije za njih i slično.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Flea (@flea333) on

2005. godine basist se zaručio s manekenkom Frankie Rayder koju je jednom prilikom časopis GQ proglasio najseksi ženom na svijetu.

Pjesma "Hard To Concentrate" koju je napisao frontmen benda Anthony Kiedis za album "Stadium Arcadium" bila je zapravo pjesma prosidbe za slavni par koji ima kćer Sunny Bebop. Par se zaručio nakon godinu dana veze, no ni oni nisu uspjeli.

Nadamo se kako će nova, 18 godina mlađa supruga za njega doista biti treća sreća.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Sandra Perković i Marino Jay (Foto: Sonja Dvornik) Sandra Perković i Marino Jay (Foto: Sonja Dvornik) Sandra Perković i Marino Jay (Foto: Sonja Dvornik) Sandra Perković i Marino Jay (Foto: Sonja Dvornik) +0 Sandra Perković i Marino Jay (Foto: Sonja Dvornik) Celebrity Sandra Perković i Marino nisu mogli neprimijećeno prošetati Splitom: "Kliknuli smo na prvu"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene