Sunce, more i dobro društvo

Sandra Perković i Marino nisu mogli neprimijećeno prošetati Splitom: "Kliknuli smo na prvu"

Sandra Perković i Marino Jay (Foto: Sonja Dvornik) Sandra Perković i Marino Jay (Foto: Sonja Dvornik) Sonja Dvornik 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Sandra Perković i Marino Jay (Foto: Sonja Dvornik) Sandra Perković i Marino Jay (Foto: Sonja Dvornik) Sandra Perković i Marino Jay (Foto: Sonja Dvornik) Sandra Perković i Marino Jay (Foto: Sonja Dvornik) +0 Sandra Perković i Marino Jay (Foto: Sonja Dvornik) Galerija

Proslavljena olimpijka, prekrasna Sandra Perković našla se u glavnoj ulozi na snimanju spota grupe Best.

Pjesma "Anđeli" deveti je singl grupe Best, a svojom ga je pojavom i ulogom dodatno uljepšala proslavljena olimpijka.

Split, sunce, more i mnoštvo turista, savršen su spoj i kadrovi koji jednostavno osvajaju.

Pogledaj i ovo Sandra Elkasević - 4 ''Mila...'' Matija Vuica podijelila još neviđene fotografije naše proslavljene sportašice u vjenčanici koju je dizajnirala, sve to uz divne riječi!

Proslavljena olimpijka, prekrasna Sandra Perković našla se u glavnoj ulozi na snimanju spota grupe Best, čiji je pjevač mladi, talentirani Splićanin, Marino Jay.

Prijateljstvo između Sandre i Marina traje već neko vrijeme i kako ona kaže, kliknuli su na prvu. Pjesma „Anđeli“, koja je ujedno i deveti singl grupe Best, nastala je prema glazbi i stihovima Igora Ivanovića, a za divne kadrove i spot zaslužni su Bruno Bilonić i Dragan Novaković.

Sandra je novom ulogom pokazala kako nije samo sportašica svjetskog kalibra, već se sjajno snalazi i u glumačkim vodama. Plijenila je pažnju upravo svojim anđeoskim izgledom u bijeloj haljini, a oduševljeni prolaznici su je pozdravljali na svakom uglu.

Kadrovi iz spota potvrđuju da će obožavatelji zasigurno uživati u novoj pjesmi grupe Best, koja će uskoro ugledati svijetlo dana.

"Prije svega, održala sam svoje obećanje i sudjelovala u ovom projektu jer smatram da je za svako prijateljstvo bitno da se pojedinac – prijatelj, drži svoje riječi. Uživala sam na snimanju spota, baš smo se lijepo zabavili i odradili divan posao.Vrijeme je bilo prekrasno, a Split neodoljiv i temperamentan kao i uvijek" – dodala Sandra.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Jagoda Kumrić i Konstantin Haag (Foto: Nova TV) Jagoda Kumrić i Konstantin Haag (Foto: Instagram) Jagoda Kumrić i Konstantin Haag (Foto: Instagram) Konstantin Haag (Foto: Instagram) +3 Konstantin Haag (Foto: Instagram) Celebrity Dogodila se ljubav: Splitska glumica i zvijezda hit-serije potvrdila vezu s tri godine mlađim kolegom!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene