Pretužno

Deset godina nakon smrti procurili šokantni detalji o Amynu životu, tajna snimka otkrila njezinu mračnu tajnu

Amy Winehouse (Foto: Getty Images) Amy Winehouse (Foto: Getty Images) Getty Images 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Amy Winehouse (Foto: Getty Images) Amy Winehouse (Foto: Getty Images) Amy Winehouse (Foto: Getty Images) Amy Winehouse (Foto: Getty Images) Amy Winehouse (Foto: Profimeda) Amy Winehouse (Foto: Getty Images) Amy Winehouse i Blake Fielder-Civil (Foto: Getty) Amy Winehouse (Foto: Getty Images) Amy Winehouse (Foto: Getty Images) +0 Amy Winehouse (Foto: Getty Images) Galerija

Amy Winehouse preminula je na današnji prije 10 godina od posljedica trovanja alkoholom.

Deset godina nakon što je britanska pjevačica moćnog glasa Amy Winehouse tragično preminula, u javnost je procurila snimka koja otkriva šokantne detalje o njezinim prvim susretima s alkoholom i ovisnošću, i to kada je joj je bilo tek 12 godina.

Pogledaj i ovo Marisa Abela i Eddie Marsan Otkriven i naziv! Jedinstvena i tragična priča nikad prežaljene zvijezde ponovno se našla u središtu pozornosti, a ovi su prizori sve dirnuli

Amy je preminula na današnji dan, 23. srpnja 2011. godine u dobi od samo 27 godina od posljedica trovanja alkoholom. Upravo je alkohol tema novootkrivene snimke čije je detalje objavio The Sun, a koja je nastala 2003. godine uoči njezina debitantskog albuma "Frank".

"Volim Jack Daniel's, jednostavno ga volim. Super je. Pijem ga svaki dan već posljednjih osam godina. To je kao kad ste mladi jako i želite se napiti malo više od ostalih, onda pijete viski. Znate kako je to kad ste dijete", izjavila je tada 20-godišnja Amy.

Njezine riječi otkrivene su dok se tisuće njezinih obožavatelja prisjećaju njezinih najvećih dana slave i postignuća u glazbenom svijetu.

Ranije ovog tjedna njezin otac Mitch priznao je kako želi da Amy bude zapamćena po uspjesima, uključujući i dobrotvornu organizaciju koja je osnovana njoj u čast. U razgovoru za The Sun izjavio je kako je njegova misija osigurati da se ljudi sjećaju Amy po njezinu talentu, velikodušnosti i ljubavi koju je svima pokazivala, a ne samo po problemima s ovisnošću.

Mitch i Amyina majka Janis 2011. godine osnovali su zakladu Amy Winehouse u znak sjećanju na preminulu kćer. Ona se bavi educiranjem mladih o zlouporabi droga, a u sklopu nje djeluje i sklonište Amy's Place, koje prima do 16 žena koje prolaze kroz proces rehabilitacije.

Uz to i dandanas dobivaju dio zarade od njezine glazbe.

"Amyna majka i ja upravljamo njezinim nasljeđem, i da, naravno, njezina nam glazba i dalje donosi puno novca. Osigurala je cijelu obitelj. Stvar je u tome da bih ja dao sve samo da mi se kćer može vratiti. Deset je godina prošlo od njezine smrti, a ona se i dalje brine o svojim voljenima, obitelji i prijateljima i to je tipično za nju. Bila je velikodušna dok je bila živa, a na mnogo načine to je i danas", izjavio je Mitch.

Povodom desete godišnjice njezine smrti BBC Two emitirat će novi dokumentarni film o Amynu životu naziva "Reclaiming Amy", a u kojem će se osim obitelji pojaviti i njezini bliski prijatelji.

Amy Winehouse bila je jedna od najuspješnijih i najtalentiranijih glazbenica, čiji je put prema slavi počeo albumom "Frankom", a nastavio se i onim naziva "Back To Black". Nažalost, njezinu su blistavu karijeru obilježili ovisnost o alkoholu i drogama te turbulentan privatni život, što ju je na kraju koštalo i njegove cijene.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene