Lijepa priča

Preslatki detalji: Otkriveno kako je princeza Diana provodila vrijeme sa sinovima Williamom i Harryjem

Princ William, princ Harry i princeza Diana (Foto: Profimedia) Princ William, princ Harry i princeza Diana (Foto: Profimedia) Profimedia 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Princ William, princ Harry i princeza Diana (Foto: Profimedia) +0 Princ William, princ Harry i princeza Diana (Foto: Profimedia) Galerija

Princeza Diana željela je da prinčevi William i Harry imaju što normalnije djetinjstvo unatoč svojim titulama.

Iako su od smrti neprežaljene britanske princeze Diane prošle 22 godine, ona i dandanas osvaja srca ljudi diljem svijeta, a posljednji objavljeni detalji iz njezina života to najbolje pokazuju.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle Iznenađeni? Evo kako su i kada Meghan Markle i princ Harry saznali da je Kate Middleton bolesna: "Nekoliko izvora potvrđuje da..."

Naime, Dianin batler Paul Burrel otkrio je kako je redovito dopuštala sinovima, prinčevima Williamu i Harryju, da jedu nezdravu i brzu hranu poput one iz McDonaldsa, isto kao i sadržaj na televiziji koji nije bio dopušten za gledanje u palači, piše Daily Mail

Tako bi Diana svake subote uživala sa sinovima ispred televizora, s Big Macom i krumpirićima u ruci, iako su im na raspolaganju bili vrhunski kuhari. No Diana je sinovima htjela omogućiti što normalnije djetinjstvo bez standarda i pravila koja im je palača nametala.

"Njih troje zajedno bi jelo hranu iz McDonaldsa prije nego što bi počeli gledati 'Blind Date' u Dianinu dnevnom boravku", prisjetio se Paul.

Toga se dobro sjeća i kuhar koji je radio za kraljevsku obitelj Darren McGrady.

"Sjećam se da je princeza došla u kuhinju i rekla da otkazuje ručak za dječake jer ih vodi van, točnije u McDonalds. Ja sam joj na to rekao da znam pripremati hamburgere, no rekla je da oni zapravo žele dobiti igračku iz dječjeg menija popularnog restorana. Dečki su voljeli McDonalds i ići na pizzu, jesti pečenu koru od krumipra, voljeli su tu neku, kao američku hranu. Iako su bili članovi kraljevske obitelji, dječaci su imali ukus kao sva djeca", otkrio je Darren za magazin Marie Claire.

Prije nego što je 1997. godine izgubila život u tragičnoj prometnoj nesreći, Diana je kao predana majka prinčeva dobivala brojne pohvale, često kršeći kraljevsku tradiciju te minimalno koristeći uobičajene usluge dadilja koje su bile zadužene za odgoj djece na dvoru. Inzistirala je i da umjesto pohađanja nastave kod kuće, odlaze svaki dan u školu. Tako je William zapravo postao prvi nasljednik britanske krune koji je išao u školu izvan dvora.

Diana je također sama odabrala imena William i Harry odbivši prijedloge njihova oca princa Charlesa, koji ih je htio nazvati Arthur i Albert.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Scherzinger (Foto: Profimedia) Nicole Scherzinger (Foto: Instagram) Nicole Scherzinger (Foto: Instagram) Nicole Scherzinger (Foto: Instagram) +5 Nicole Scherzinger (Foto: Instagram) Celebrity Hakeri upali na Instagram zanosne pjevačice i objavili razgolićenu fotografiju, prijete i videom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene