I oni su ljudi

Osoblje slavnih otkriva tajne: Ovako to zapravo izgleda

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iako su na crvenim tepisima sređeni i glamurozni, oni su ipak samo ljudi sa svojim vrlinama, ali i manama.

Oni su bogati, poznati, slavni i popularni. Uvijek sređeni, glamurozni i savršeni. To je ipak samo jedna strana, onu drugu, koja nam nije dostupna, otkivaju nam njihovi zaposlenici koji žive u kućanstvima velikih, poznatih imena.

Pogledaj i ovo Alen Bičević - 3 "Pa što je ovo?!" Pogledajte zašto je Minea zaključila da ovaj čovjek nije normalan, jasno je na prvi pogled: "Ti si čudo!"

George Clooney

Iako ga prati reputacija zavodnika, njegovi zaposlenici tvrde kako je između svoja četiri zida potpuno drukčiji. Prema njihovim tvrdnjama, on vrlo često podriguje i ispušta 'golubove' pa ga osoblje naziva 'prljavom svinjom'.

Tom Cruise

Tom je navodno čista suprotnost svog kolege Georgea. On ne podnosi nered i prljavštinu, čak što više, toliko je opsjednut čistoćom da vrlo često maltretira svoje zaposlenike.

Christina Aguilera

Ona navodno svakog tjedna ima 'seksi nedjelju', a to znači da cijeli dan sa svojim suprugom provodi gola ili obučena u oskudno seksi rublje. Zaposlenici se nisu izjasnili smeta li im to ili pak u tome uživaju.

Britney Spears

Ona je jedna od onih zvijezda koje oko sebe ostavljaju kaos i nered. Oni koji za nju rade, tvrde kako pokraj kreveta ima puno seksi igračaka i kako vrlo često jede u krevetu pa ispod pokrivača nalaze ostatke hamburgera i pizze.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene