Usred dodjele Oscara

Kakvo iznenađenje! Jimmy Kimmel s najvećim holivudskim zvijezdama upao u obližnje kino i šokirao prisutne

Foto: (Jimmy Kimmel Twitter) Foto: (Jimmy Kimmel Twitter) (Jimmy Kimmel Twitter 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Foto: (Jimmy Kimmel Twitter) +0 Jimmy Kimmel iznenađenje u kinu (FOTO: Getty) Galerija

Jimmy Kimmel i ove je godine pripremio iznenađenje za one koji su se tome najmanje nadali. Usred dodjele Oscara s najvećim holivudskim facama otišao je u kino!

Ovogodišnja dodjela Oscara prošla je poprilično mirno. Bez skandala i velikih iznenađenja. Očekivano, u glavnim kategorijama slavili su Guillermo del Toro i film "Oblik vode", a ni u ostalim kategorijama nije bilo prevelikih iznenađenja. Ipak, monotoniju je razbio sjajan domaćin Jimmy Kimmel koji je i ove godine priredio pravi šok, i to onima koji ga nisu ni najmanje očekivali.

Pogledaj i ovo Pripreme za dodjelu Oscara Sve mora biti po PS-u! Uređuju se posljednji detalji za prestižnu dodjelu Oscara, pogledajte atmosferu s crvenog tepiha uoči najuzbudljivije večeri filmske industrije!

Pogledajte kako je Jennifer Lawrence s čašom punom vina bauljala po dvorani prije dodjele. 

Tijekom prijenosa uživo sa zvijezdama A-liste Kimmel se uputio u obližnje kino i gledateljima pripremio spektakl o kakvom su mogli samo sanjati. Usred filma "A Wrinkle in a Time" u kinodvoranu su zajedno s Kimmelom upali Armie Hammer, Lin-Manuel Miranda, Emily Blunt i Guillermo del Toro.

Jimmy Kimmel iznenađenje u kinu (FOTO: Getty) Jimmy Kimmel iznenađenje u kinu (FOTO: Getty)

Sretnicima koji su se u tom trenutku našli tamo otkrio je i da su trenutno u prijenosu uživo, no to ih nije ni najmanje smelo. Oduševljeni i ushićeni, uživali su u druženju sa holivudskim facama, za koje nisu ni slutili da će ih sresti. Na kraju je pao i jedan selfie koji je Kimmel podijelio na svom Twitteru. Sličnu stvar voditelj je napravio i prošle godine, samo što tada nije napuštao Dolby Theatar, već je u njega doveo grupu turista koji su bili uvjereni da idu u muzej.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene