osvrnula se na glasine

Oprah odbila molbu princa Harryja i Meghan, no ističe da im je prijateljica: "Treba im netko mlađi"

Katy Perry, Orlando Bloom, Bradley Cooper, Oprah Winfrey (Foto: Profimedia) Katy Perry, Orlando Bloom, Bradley Cooper, Oprah Winfrey (Foto: Profimedia) Profimedia 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Katy Perry, Orlando Bloom, Bradley Cooper, Oprah Winfrey (Foto: Profimedia) Oprah Winfrey (Foto: Profimedia) Oprah Winfrey (Foto: Getty Images) Oprah Winfrey (Foto: Getty Images) Oprah Winfrey (FOTO: Instagram) +0 Oprah Winfrey (Foto: Getty Images) Galerija

Oprah Winfrey je objasnila da je dobra prijateljica s Meghan Markle i princem Harryjem te da su susjedi, a njihov dobar odnos traje od 2018. kada su je pozvali na svoje kraljevsko vjenčanje.

Oprah Winfrey progovorila je o vijesti o kojoj se šuška posljednjih dana, a to je da će biti kuma Lilibet Diani, kćeri Meghan Markle i princa Harryja. 

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle Iznenađeni? Evo kako su i kada Meghan Markle i princ Harry saznali da je Kate Middleton bolesna: "Nekoliko izvora potvrđuje da..."

Slavna voditeljica se osvrnula na glasine u intervjuu za Entertainment Tonight te istaknula da je dobra prijateljica sa supružnicima koji žive pokraj nje u Kaliforniji. 

"Ne moram biti kuma. Ja sam automatski kuma. Susjeda sam, prijateljica i sve, mislim da im treba netko mlađi za kumu", ispričala je Oprah. 

Winfrey je priznala i da joj se sviđa ime koje su supružnici nadjenuli svojoj kćeri kao i da ima u planu poslati im poseban poklon za Dan očeva. 

Inače, voditeljica je bliska s poznatim parom otkad su je pozvali na svoje vjenčanje koje je bilo 19. svibnja 2018. Meghan i Harry su upravo Oprah dali ekskluzivni intervju prije nekoliko mjeseci i progovorili zašto su napustili kraljevsku obitelj i iznijeli teške optužbe protiv obitelji. 

Usto su otkrili da očekuju kćer. Harry je s voditeljicom producirao i emisiju "The Me You Can't See" u kojoj je progovorio o teškim trenucima nakon smrti njegove majke, princeze Diane.

"Bio sam spreman piti, bio sam spreman uzeti drogu, bio sam spreman raditi stvari zbog kojih sam manje osjećao", rekao je. 

Dokumentarna serija "The Me You Can't See", se od 21. svibnja prikazuje na Apple TV-u, ugostila je nekoliko zvijezda koje pričaju o mentalnom zdravlju. U njoj svoje priče iznose Oprah, Lady Gaga, Glenn Close i košarkaš DeMara De Rozan.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Stan Novaka Đokovića u Miamiju +0 Jelena Đoković, Novak Đoković (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Pogledajte luksuzni stan u kojem je uživao Novak Đoković, sve dok ga ovih dana nije prodao po vrtoglavoj cijeni

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Leonarda Boban (Foto: IN Magazin) Celebrity Leonarda snimljena u javnosti prvi put nakon razvoda od Bobana, nasmijana je uživala u omiljenom društvu

 

 

 

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene