Frajeri za pet!

Kakvi frajeri! Pet ljepotana sa TV ekrana, koji je vaš miljenik?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nova TV može se pohvaliti sa dva nova sjajna projekta – 'Zora dubrovačka' i 'Stella'. U serijama se pojavljuju sjajni glumci, a među njima je i nekoliko 'srcolomaca' gledateljica diljem Lijepe naše! Koji je vama najzgodniji?!

Nove hit serije koje možete od ovog vikenda pratiti na Novoj TV - 'Zora dubrovačka' i 'Stella' predvode mlađe glumačke snage. U prvim redovima našli su se sjajni glumaci koji osim svojom glumom oduševljavaju i svojim stasom. Donosimo vam nekoliko zanimljivih detalja o pet mlađih glumaca - Borisu Leru, Amaru Bukviću i Stefanu Kapičiću iz 'Zore dubrovačke' te Ivanu Glowatzkyju i Stjepanu Periću iz 'Stelle'.

Pogledaj i ovo showbuzz Ivana Horvat otvoreno Zora dubrovačka: 'Jana je mlada djevojka koja samo traži svoje mjesto pod suncem'

>> TV premijere privukle više od 650 tisuća gledatelja!

1. Boris Ler

Boris Ler kao Maro Kesovija oduševio je gledatelje serije 'Zora dubrovačka' već u prvoj epizodi. Boris ima 28 godina, dolazi iz Sarajeva te inače glumi u kazalištu Kamerni teatar 55. Prije nego se odlučio baviti glumom pohađao je srednju medicinsku školu, a nakon toga je upisao Akademiju scenskih umjetnosti. Glumio je u brojnim predstavama, ali i televizijskim serijama poput 'Lud, zbunjen, normalan'.

Boris je također glumio glavnu ulogu u filmu oskarovca Danisa Tanovića, rame uz rame s iskusnim glumačkim imenima poput Mikija Manojlovića i Mire Furlan.

Zanimljivo je kako ovaj simpatični glumac uživa i u akrobatici, scenskim plesovima i pjevanju, ali i sportskom streljaštvu, plivanju i golfu.

2. Amar Bukvić

Amar Bukvić u seriji 'Zora dubrovačka' dobio je ulogu naočitog kapetana Borisa Pavele. Osim svojom glumom kojom se već u mnogo navrata dokazao, Bukvić se ističe i svojim muževnim stasom. Zagrebački glumac koji ima 32 godine dokazani je kazališni, televizijski i filmski glumac. Dosad je glumio u brojnim serijama, ali i filmovima poput 'Fleke', 'The Show Must Go On' te 'Pjevajte nešto ljubavno'.

Osim toga, Amara se smatra nasljednikom glumca Pere Kvrgića. Dobitnik je dvije nagrade Hrvatskog glumišta te je glumio jednu od glavnih uloga u 'Najboljim godinama'.
 

3. Stefan Kapičić

Srpski filmski, televizijski i kazališni glumac već je svojim prvim pojavljivanjima na malim ekranima osvojio srca brojnih gledateljica, a sad igra ulogu Roka Sorgoa u seriji 'Zora dubrovačka'. Prije toga brojne fanove je osvojio i ulogom Nikše Ivanova u seriji 'Larin izbor'. Podsjetimo, Stefan je na set serije 'Larinog izbora' došao ravno iz Hollywooda. Glumio je u svjetskim hit serijama poput '24' i 'Zakona brojeva', ali i u filmu 'Big Miracle' gdje je glumio s Drew Barrymore i Tedom Dansonom.

4. Ivan Glowatzky

Glumac koji se proslavio ulogama i hvaljenim filmovima '7 seX 7'. 'Šuma summarum' i 'Pjevajte nešto ljubavno', ostvaruje još jednu zavidnu ulogu i to u seriji 'Stella' kao Kristijan Križanić. Glowatzky ima 37 godina, rođen je u Čakovcu, a svoje glumačko umijeće dokazuje filmskim, televizijskim i kazališnim projektima.

5. Stjepan Perić

Za mnoge fatalni ljepotan, glumac Stjepan Perić također je našao svoje mjesto na listi sjajnih domaćih glumaca te u seriji 'Stella' zaigrao ulogu Orsata. Stjepan je 30-godišnji glumac iz Zagreba koji je studirao pravo, ali je napustio studij kako bi ostvario glumačku karijeru. Njegov san se ispunio nakon što je završio Akademiju dramskih umjetnosti te svoj glumački talent usavršio u Londonu. Nakon toga je ostvario uloge u djelima poput 'Svećenikova djeca', 'The Show Must Go On', 'Sedam propuštenih poziva', ali i brojnim televizijskim i kazališnim projektima. S

 

Koji vam je glumac najzgodniji?

  • Boris Ler
  • Amar Bukvić
  • Stefan Kapičić
  • Ivan Glowatzky
  • Stjepan Perić

Ukupno glasova:


 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene