Seksepilno izdanje

Umalo pokazala previše: Lijepoj brineti ne smeta ni muljeviti pijesak dok pozira u mini bikinijima

Olivia Culpo (Foto: Instagram) Olivia Culpo (Foto: Instagram) Instagram 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Olivia Culpo (Foto: Instagram) Olivia Culpo (Foto: Instagram) Olivia Culpo (Foto: Instagram) Olivia Culpo (Foto: Instagram) Olivia Culpo (Foto: Instagram) Olivia Culpo (Foto: Instagram) +0 Olivia Culpo (Foto: Instagram) Galerija

Olivia Culpo pokazala je obožavateljima kako je proteklo snimanje u minijaturnom bikiniju na plažama Balija.

Bivša Miss Universe i jedna od najtraženijih manekenki današnjice 27-godišnja Olivia Culpo pokazala je još jednom nevjerojatnu figuru u bijelom bikiniju pozirajući za najnoviji modni editorijal, sniman na egzotičnom Baliju.

Pogledaj i ovo Demi Rose (Foto: Instagram) Čedna Demi Za ovom ljepoticom raskošnih oblina uzdišu muškarci diljem svijeta, ali ona ljubi samo jednoga

Olivia je na svom profilu na Instagramu s milijunima obožavatelja podijelila nekoliko situacija koje se događaju iza scene, a koje su jednako neodoljive poput onih profesionalnih. Snimljene su na pješčanoj plaži, a lijepa brineta na njima pozira samouvjereno i zavodljivo, baš kao i uvijek, a problem joj nije stvaralo ni muljevito blato. Na jednoj od fotografija umalo je pokazala previše, u bijelom svezanom topu u kojem je pokazala napola gole grudi.

"Posljednje fotografije sa snimanja od prošlog tjedna, obećavam. Eskluzivan pogled na underboob i poziranje pokraj neke kante", napisala je Olivia uz objavljene fotke.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olivia Culpo (@oliviaculpo) on

U nešto manje glamuroznom izdanju Olivia je sletjela nakon 30-satnog putovanja, odjevena u ležernu trenirku, ali pokazavši pritom lijepo i prirodno lice bez trunke šminke.

Snimanje na Baliju odrađeno je za magazin Sports Illustrated Swimsuit, a tijekom njega Olivia je pokazala da joj kretanje u kupaćim kostimima koji lako mogu otkriti previše ne predstavlja baš nikakav problem. 

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik (Foto: Instagram) Ella Dvornik (Foto: Instagram) Ella Dvornik (Foto: Instagram) Ella Dvornik (Foto: Instagram) +3 Ella Dvornik (Foto: Instagram) Celebrity Ella Dvornik saznala spol djeteta koje nosi: "Nisam mogla dočekati, to je moj najdraži dio"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene