Druga beba

Ella Dvornik saznala spol djeteta koje nosi: "Nisam mogla dočekati, to je moj najdraži dio"

Ella Dvornik (Foto: Instagram) Ella Dvornik (Foto: Instagram) Instagram 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik (Foto: Instagram) Ella Dvornik (Foto: Instagram) Ella Dvornik (Foto: Instagram) Ella Dvornik (Foto: Instagram) Ella Dvornik (Foto: Instagram) Ella Dvornik (Foto: Instagram) Ella Dvornik (Foto: Instagram) +0 Ella Dvornik (Foto: Instagram) Galerija

Ella Dvornik saznala je nosi li djevojčicu ili dječaka.

Hrvatska influencerica Ella Dvornik sa svojim je pratiteljima na Instagramu podijelila vijest da je konačno saznala spol svog drugog djeteta koje čeka sa suprugom Charlesom Pearceom.

Pogledaj i ovo Ella Dvornik došli u pratnji odvjetnika Ella i Charles nakon novog brakorazvodnog ročišta objavili zanimljive poruke na društvenim mrežama, čini se da se sve neće tako lako riješiti?

"Saznali smo da je beba zdrava, da je sve u najboljem redu, i moj najdraži dio - spol", napisala je Ella i dodala da ju je to najviše zanimalo i nije mogla dočekati da sazna nosi li djevojčicu ili dječaka.

Ipak, njezini će obožavatelji morati još malo pričekati da i njima otkrije tu informaciju jer čini se da ju je zasad odlučila podijeliti samo sa svojom obitelji.

Ella i Charles postali su roditelji djevojčice Balie Dee, koja je proslavila drugi rođendan i na proljeće će postati starija sestra. Vijest da će postati roditelji objavili su preslatkim videom koji je rastopio srca Ellinih obožavatelja.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik) on

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene