Velika tuga

Nakon Balaševićeve smrti oglasila se njegova Olivera, drhtavog glasa i potpuno slomljena

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Olivera Balašević oglasila se za srpske medije nakon smrti svog supruga Đorđa Balaševića.

Nakon tužne vijesti da je preminuo legendarni Đorđe Balašević oglasila se i njegova voljena supruga Olivera, koja je na rubu snage potvrdila i sama tu tužnu vijest.

Olivera je za novosti.rs drhtavim glasom tek kratko potvrdila da je legendarni kantautor preminuo i nakon toga više nije imala snage za bilo kakav razgovor.

Olivera i Đorđe vjenčali su se 1981. godine i roditelji su kćeri Jelene i Jovane te sina Aleksa.

Njihovu su ljubavnu priču mnogi opisivali kao filmsku, a ona mu je bila vječna inspiracija u stvaranju najljepših ljubavnih pjesama uz koje su odrastale generacije.

Upoznali su se još davne 1979. godine, a on je njihov susret u više navrata opisao filmskim. Upoznali su se slučajno, a od prvog se susreta nisu razdvajali duže od nekoliko dana. Često je isticao kako su sate provodili u šetnjama i razgovorima, a kada bi se morali odvojiti silno bi si nedostajali, a uskoro su svoju ljubav okrunili brakom.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Đorđe Balašević nastupio u Spaladium Areni (FOTO: Miranda Cikotic/PIXSELL) - 1 Đorđe Balašević nastupio u Spaladium Areni (FOTO: Miranda Cikotic/PIXSELL) - 3 Đorđe Balašević (FOTO: Pixsell) Đorđe Balašević (VIDEO: Davor Visnjic/PIXSELL) +1 Đorđe Balašević nastupio u Spaladium Areni (FOTO: Miranda Cikotic/PIXSELL) - 4 Celebrity Odlazak Panonskog mornara: Legendarni Đorđe Balašević preminuo u 68. godini

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene