Pazi što govori

'Jednom sam se šalio na račun narodnjaka pa sam završio na Youtubeu'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Oliver je u 'Glazbenom showu Dalibora Petka', najavio svoja četiri koncerta u Lisinskom, od 8. do 11. ožujka od kojih ulaznica ima još samo za ovaj posljednji.

Mi smo tu u braku od '91', rekao je Oliver Dragojević o svom prijatelju Gibonniju. 'Kad smo se našli, upoznao nas je Zdenko Runjić, ja sam njemu rekao vi, a on meni 'ajde nemoj mi to govoriti. Od tada smo najbolji prijatelji', izjavio je Gibonni u studiju Narodnog radija, gdje je stigao kao gost iznenađenja.

Pogledaj i ovo showbuzz Velika diva Radojka Šverko otkrila: Za ulogu Jane u Gubec Begu pripremala sam se u Vrapču

Oliver je u 'Glazbenom showu Dalibora Petka', najavio svoja četiri koncerta u Lisinskom, od 8. do 11. ožujka od kojih ulaznica ima još samo za ovaj posljednji.

Vidjevši da će svirati pred publikom u radijskom studiju Oliver je rekao 'Sad ću opet imati tremu', priznajući da još uvijek osjeća veliku odgovornost pred štovateljima njegove glazbe.

'On je umjetnik, koji nikada neće ostariti jer ima vječnu mladost', hvalila ga je Jasna Zlokić, a Jacques Houdek nastavio: 'Oliver me naučio kako glasom prenositi emocije'.
Najbolji prijatelj Edo Bralić opisao ga je kao dobrog čovjeka, kojem se ne smije stati na žulj. 'Pogotovo dobije inspiraciju kad izgubi na balote ili na karte', smijao se Bralić, a Elvis Stanić otkrio kako se s Oliverom na pozornici jednostavno dogovara telepatski.

Mila je bila gošća u 'Glazbenom showu Dalibora Petka' na Narodnom radiju priznavši da je puno više kvarna nego što misli.

2Cellos, Luka Šulić i Stjepan Hauser javili su se iz Londona, kazavši da ih Oliverov glas prati u stopu na svim njihovim putovanjima, a posebno su ga razveselile dvije dame koje su u studiju zapjevale s njim – Ema Gagro i Amira Medunjanin.

Oliver je bio dobro raspoložen. Svirao je svoje najveće hitove poput 'Cesarice', 'Vjeruj u ljubav', 'Moj lipi anđele' i 'Pismo moja', a dok je s Amirom Medunjanin pjevao 'Piva klapa ispo volta' zasvirao je narodnjački. 'Nisam vam ja baš neki narodni pjevač'.

'Jedan put sam se našalio na račun narodnjaka i odmah sam završio na Youtube-u', rekao je.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene