Internet gori

Kate Upton - samo jedna od žrtava celebrity hakera!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon što je glasnogovornik Jennifer Lawrence objavio kako će sudskim putem progoniti počinitelje, javio se i glasnogovornik Kate Upton!

Skandal sa obnaženim fotografijama i video klipovima uzdrmao je svijet poznatih do temelja! Nakon što je glasnogovornik Jennifer Lawrence izjavio kako će sudskim putem progoniti počinitelja ovog nedjela, u javnost je izišao i glasnogovornik manekenke Kate Upton!

Pogledaj i ovo Kate Upton (Foto: Getty) zanosna bila i ostala Već s 19 godina je zaludjela svijet bujnim oblinama i okitila se titulom najseksi žene, a iako je znatno smršavjela, bujni dekolte još je tu!

Napokon otkrila ZAŠTO nije pozirala gola!

Kate je tek jedna od preko stotinu žrtava hakerskog napada na privatnost poznatih osoba! Ironija sudbine je to što je upravo Kate nedavno objasnila zašto se nikda nije slikala gola! 

Njezin glasnogovornik izjavio je za The Mirror: 'Očito je da se radi o nevjerojatnom napadu na privatnost naše klijentice Kate Upton. Namjeravamo zakonski progoniti svakog tko je kopirao i djelio ove nelegalno objavljenje fotografije'!.

 Twitter je također reagirao na način da je suspendirao profile svima onima koji su objavljivali ukradene fotografije, 

Iako još nije točno poznato odakle su fotografije procurile, pretpostavlja se da su ukradene sa iCloud računa poznatih osoba.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene