ovo nitko nije očekivao...

Vijest o krahu braka naše lijepe glumice sve je začudila, a sad se i ona oglasila: ''Iskreno, svaka takva odluka je teška, no...''

Tara Thaller Tara Thaller Instagram 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Tara Thaller - 3 Tara Thaller - 4 Tara Thaller - 5 Tara Thaller - 2 Tara Thaller i Faris Pinjo Tara Thaller i Faris Pinjo Tara Thaller i surpug Faris Faris Pinjo Faris Pinjo Tara Thaller i Mateo Cvenić - 6 +22 Tara Thaller i Mateo Cvenić - 1 Galerija

Naša lijepa glumica Tara Thaller oglasila se nakon vijesti da se rastaje od supruga Farisa Pinje nakon samo godinu i pol braka, evo što nam je rekla.

Naša lijepa glumica i bivša natjecateljica showa ''Ples sa zvijezdama'' Tara Thaller javila nam se nakon vijesti da se rastaje od supruga Farisa Pinje nakon samo godinu i pol braka.

Pogledaj i ovo Ana Uršula Najev - 1 oni o svemu šute, ali... Pogledajte kakvu je poruku omiljenoj Luci iz Kumova uputio nedavno razvedeni kolega, opet su potaknuli nagađanja!

''Istina je da se Faris i ja razvodimo. Zajedno smo došli do odluke da je vrijeme da svatko krene svojim putem i razvija se u svome smjeru. Iskreno svaka takva odluka je teška, no kada dolazi iz obostranog stava sam razlaz je znatno lakši. Ostajemo u dobrom odnosima i podržavamo se u daljnjoj budućnosti i radu. Naravno da vjerujem u ljubav i brak, ali vjerujem i u razvoj svakoga ponaosob i da svatko u svom osobnom razvoju ima periode razilaženja s partnerima. Poslovno me čekaju mnogi izazovi i projekti. Iza mene je buran poslovni period i sada je vrijeme za aktivan odmor i nove poslovne planove. Uskoro vas očekuje moja nova pjesma, a i vidimo se u za mene nekim novim formatima uskoro'', rekla nam je Tara.

Tara inače o privatnom životu ne voli previše govoriti, a sam brak prije godinu i pol ona i Faris sklopili su u potpunoj tajnosti. Međutim, poslovne obveze učinile su da se njihovi putevi moraju razići.

''Istina je, Tara i ja zajednički smo donijeli ovu odluku. Pokušali smo spasiti brak, no brojne poslovne obveze koje smo oboje imali proteklih mjeseci jednostavno su dovele do toga da smo se međusobno udaljili. Znam da će ovo biti medijski zanimljiva tema i oboje smo javne osobe, pa nam je jasan i interes javnosti, no želim reći da smo brak okončali bez gorčine, bez negativnih emocija i bez raščlanjivanja krivice. Imali smo i divnih zajedničkih trenutaka i siguran sam da smo na njima oboje zahvalni, ali sada je jednostavno došlo vrijeme da krenemo svatko svojim putem'', rekao je Pinjo ekskluzivno za Večernji list.

Podsjetimo, Tara i Faris vjenčali su se u tajnosti krajem prosinca 2021. godine, a sretnu vijest tada su objavili na Instagramu. Međutim, njihov brak počeo je u tajnosti, ali razvod će ipak proći pod svjetlima reflektora.

Njihov razvod nitko nije mogao očekivati s obzirom na to da su se do prije nekoliko tjedana doimali kao sretan par, a Faris je nekoliko puta Taru došao podržati u ''Ples sa zvijezdama'' dok se natjecala sa svojim plesnim partnerom Mateom Cvenićem.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - Bloom Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 2 +26 Maja Šuput - 3 Celebrity Evo kako je maleni Bloom reagirao na poklone koje je Franka Batelić poslala njegovoj mami Maji!

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Sanja Vejnović - 1 Sanja Vejnović Sanja Vejnović Sanja Vejnović - 4 +17 Sanja Vejnović - 3 Celebrity Tko bi rekao da joj je 61 godina? Ova naša divna glumica novom je fotografijom opet potvrdila svoju prirodnu ljepotu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene