podijelili slične prizore

Naša lijepa glumica nakon razvoda ljetuje s frajerom s kojim je već neko vrijeme povezuju? Društvene mreže odale su da uživaju na istom mjestu!

Tara Thaller Tara Thaller Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Tara Thaller - 1 Tara Thaller - 2 Tara Thaller - 3 Mateo Cvenić Mateo Cvenić - 1 Mateo Cvenić - 2 Tara Thaller i Mateo Cvenić Tara Thaller - 1 Tara Thaller Tara Thaller i Faris Pinjo - 1 +19 Tara Thaller i Faris Pinjo - 2 Galerija

Tara Thaller na Instagramu je otkrila da ljetuje u Senju, a s istog mjesta javio se i Mateo Cvenić.

Jedna od najljepših domaćih glumica, 25-godišnja Tara Thaller, svojom posljednjom objavom na društvenim mrežama rasplamsala je šuškanja o novoj ljubavi nakon razvoda od kolege glumca i pjevača Farisa Pinje.

Tara je na svojem Instagramu objavila fotografije na kojima pozira na stijeni kraj mora, uz zalazak sunca, a otkrila je da ljetuje u Senju.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Tara Thaller (@tara.thaller)

Sličan prizor zalaska objavio je u svojim pričama na Instagramu i Mateo Cvenić, plesač i Tarin mentor iz hit-showa "Ples sa zvijezdama", za kojeg se već neko vrijeme šuška da joj je više od prijatelja.

I Mateo je na svojem Instagramu otkrio da ljetuje u Senju, uz fotografije kojima je obilježio svoj 28. rođendan, koji mu Tara nije propustila čestitati.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Mateo Cvenić (@mateocvenic)

Inače, Tara je nedavno iznenadila javnost objavom da se razvodi nakon manje od dvije godine braka.

"Istina je da se Faris i ja razvodimo. Zajedno smo došli do odluke da je vrijeme da svatko krene svojim putem i razvija se u svome smjeru. Iskreno svaka takva odluka je teška, no kada dolazi iz obostranog stava sam razlaz je znatno lakši. Ostajemo u dobrom odnosima i podržavamo se u daljnjoj budućnosti i radu. Naravno da vjerujem u ljubav i brak, ali vjerujem i u razvoj svakoga ponaosob i da svatko u svom osobnom razvoju ima periode razilaženja s partnerima. Poslovno me čekaju mnogi izazovi i projekti. Iza mene je buran poslovni period i sada je vrijeme za aktivan odmor i nove poslovne planove. Uskoro vas očekuje moja nova pjesma, a i vidimo se u za mene nekim novim formatima uskoro", rekla nam je Tara.

Tara inače o privatnom životu ne voli previše govoriti, a ona i Faris vjenčali su se u potpunoj tajnosti.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Bianca Censori i Kanye West - 4 Bianca Censori i Kanye West - 3 Bianca Censori i Kanye West - 2 Bianca Censori i Kanye West - 6 +25 Bianca Censori i Kanye West - 1 Celebrity Supruga kontroverznog repera razbjesnila je naše susjede bizarnim i potpuno prozirnim kreacijama, a sada se suočava s ozbiljnim posljedicama!

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik i Josip Marić, 2011. godina Ella Dvornik i Josip Marić, 2011. godina Ella Dvornik i Josip Marić - 1 Ella Dvornik i Josip Marić - 2 +22 Ella Dvornik i Josip Marić - 3 Nekad i sad Sjećate li se koga je Ella Dvornik ljubila prije Charlesa? S bivšim koji je njegova potpuna suprotnost planirala je i neobično vjenčanje

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene