Za sve mjesečare

Tony: 'Mjesečar' kojeg publika već 25 godina obožava

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Video spotom za singl 'Mjesečar' jedinstveni Tony Cetinski na najbolji je mogući način zaokružio svoju ovogodišnju ljetnu glazbenu bajku.

Od samog početka i uvodnih ritmova 'Mjesečar' je osvojio Tonyjeve obožavatelje ali i glazbene kritičare. Ljetni mjeseci na vrhu radijskih top lista i vruće noći tijekom kojih se plesalo u ritmovima 'Mjesečara', još jednom su potvrdili Tonyjev nedodirljivi status među regionalnim glazbenicima.

Pogledaj i ovo Tony Cetinski publika pjevala umjesto njega Cetinski pao na bini u Beogradu pa zabrinuo fanove, kolege su mu pohitale u pomoć, nezgoda je snimljena!

Vrhunac je bio prije nekoliko tjedana kada je Tony pred prepunim pulskim amifiteatrom održao najemotivniji koncert karijere i na najbolji mogući način obilježio '25 godina glazbenog rada'.

'Kolege me svaki put spuste na zemlju i opet dignu u oblake'

Upravo su pulska Arena u svom veličinastvenom ambijentu, kao i Tonyjevi razdragani fanovi svih generacija bili najbolje moguće mjesto za snimanje video spota. Tony se i na ovaj način još jednom odužio obožavateljima i Puli.

Sam Tony otpočetka je vjerovao u aktualni singl u izdanju Hit Recordsa - 'Iznimno sam sretan, a ujedno i zadovoljan kako zvuči 'Mjesečar'. Pjesmu posvećujem svim mjesečarima i njihovim boljim polovicama koje to stojećki podnose!'

Na kraju kažimo i kako će u stihovima 'Mjesečara' uskoro uživati Švicarci, jer Tony Cetinski 21.11.2015. nastupa u Zurichu, gdje će spektakularni koncert održati u društvu još jednih velikana Hit Recordsa, Prljavog kazališta.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene