"Kako jaka fotografija"

Dosad neviđene fotografije kraljice Elizabete sve su dirnule do suza, a pokazuju kada je to bila najsretnija

Kraljica Elizabeta Kraljica Elizabeta Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Kraljica Elizabeta, princ Philip, princeza Anne i kralj Charles Kraljica Elizabeta i kralj Charles Kraljica Elizabeta s obitelji Kraljica Elizabeta s obitelji Kraljica Elizabeta i psi korgiji - 12 Kraljica Elizabeta i psi korgiji - 13 Kraljica Elizabeta i psi korgiji - 11 Kraljica Elizabeta i psi korgiji - 9 Kraljica Elizabeta i psi korgiji - 5 Kraljica Elizabeta II. - 6 +20 Kraljica i premijerka Galerija

Na službenom profilu britanske kraljevske obitelji na Instagramu objavljene su dosad neviđene fotografije kraljice Elizabete, koje su dirnule i raznježile njezine obožavatelje.

Britanska kraljevska obitelj objavila je dirljive i dosad neviđene fotografije kraljice Elizabete, koje prikazuju neke od njezinih najsretnijih trenutaka u životu.

Pogledaj i ovo Kralj Charles Teški dani Osoba blisku kralju otkrila nove detalje o njegovu stanju, zbog nečega je posebno frustriran: "Razumije sve, ali..."

"U sjećanje na Njezino Veličanstvo Kraljicu" stoji uz fotografiju Elizabete na kojoj uživa u šetnji svojom voljenom Škotskom te uz fotografiju na kojoj nasmiješena pozira s roditeljima, kraljem Đurom VI. i kraljicom majkom, sestrom princezom Margaret te sa svojim suprugom, vojvodom od Edinburgha u Buckinghamskoj palači.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily)


 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily)

"Ponovno zajedno", "Prelijepa fotografija, tužna je pomisao da su svi preminuli", "Sada su opet zajedno", "Neka počivaju u miru", "Kako jaka fotografija", "Obitelj je ujedinjena" samo su neki od stotine tisuća komentara.

Kraljica Elizabeta II. sahranjena je u kraljevskom trezoru ispod kapele Svetog Jurja, zajedno sa svojim mužem, ocem, majkom i sestrom. Ona je 12. britanski monarh koji je pokopan u Windsoru, a odlučila je biti sa svojom obitelji slijedeći načelo "nas četvero", koje je slijedio i njezin otac Đuro VI. Svojoj je kćeri više puta rekao da je poslije abdikacije njegova brata sretna i ujedinjena kraljevska obitelj najvažnija stvar u životu nakon dužnosti monarha.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Christopher Schwarzenegger Christopher Schwarzenegger Christopher Schwarzenegger Christopher Schwarzenegger +11 Christopher Schwarzenegger i Maria Shriver Nekad i sad Sin slavnog snagatora skrivao se od javnosti zbog izgleda, koji mu je teško padao, a sada impresionira sve oko sebe!

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Gerard Pique Gerard Pique Bar Rafaeli Bar Refaeli (Foto: Profimedia) +17 Bar Refaeli (Foto: Instagram) Celebrity Pique je Shakiru varao s dobro poznatom ljepoticom, procurili i detalji: "Bilo je to više od poruka, ostala je šokirana"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene