Original ili kopija?

Obitelj razočarana – pronašli su zamjenu za slavnu Whitney Houston!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Može li itko bolje otpjevati slavni hit?

U pripremi je novi biografski film o slavnoj pjevačkoj divi Whitney Houston. Problem je nastao u dijelu filma kada bi Whitney trebala otpjevati slavni hit 'I Will Always Love You'.

Pogledaj i ovo Bobbi Kristina Brown (Foto: Getty) tragičan kraj Šokantni detalji i fotografije posljednjih sati života mladića koji je bio optužen za smrt kćeri Whitney Houston

Naime, televizijska kuća Lifetime zaposlila je Deborah Cox koja je otpjevala veliki hit koji je proslavio film 'The Bodyguard'.

Otkriveni novi detalji o smrti Whitney Houston!

Deborah Cox - Watch More Celebrity Videos or Subscribe

Obitelj preminule pjevačice pokušava zaustaviti daljnje snimanje jer smatraju da nije prikladno da netko drugi pjeva pjesmu po kojoj je Whitney najpoznatija. To se sve dogodilo zbog toga što obitelj nije dala da se u filmu koristi autentična snimka pjesme.

Mnogi misle da Deborah ima glas koji bi mogao zamijeniti glas slavne Whitney Houston dok drugi uopće ne žele čuti da bi netko mogao konkurirati slavnoj divi, piše TMZ.

Biografski film bi se jednostavno trebao zvati "Whitney Houston" i pratio bi njen uspon do međunarodno priznate pjevače zvijezde kao i turbulentan odnos s glazbenim producentom Bobby Brownom. Interesantno je pritom da je Bassett 1995. godine glumila u jednom filmu s pokojnom pjevačicom, bio je to "Čekajući izdisaj" (Waiting to Exale).

Film će producirati televizijska kuća Lifetime network s kojom je Angela Bassett također već surađivala kao glumica u filmu "Betty i Corretta" koji prikazuje ispovjedi udovica Marthina Luthera Kinga i Malcoma X.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene