Veliko zanimanje javnosti

Dvor strepi nad novim dokumentarcem i intervjuom princeze Diane, bit će im to teško gledati?

Princeza Diana (Foto: Profimedia) Princeza Diana (Foto: Profimedia) profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Princeza Diana (Foto: Profimedia) Princ William, princ Harry i princeza Diana (Foto: Profimedia) Princ William, princ Harry i princeza Diana (Foto: Profimedia) Princeza Diana i Dodi Fayed (Foto: Profimedia) Princeza Diana (Foto: AFP) Charles, Diana (Foto: Profimedia) Charles, Diana (Foto: Profimedia) +0 Charles, Diana (Foto: Profimedia) Galerija

Novi dokumentarac o kraljevskoj obitelji i princezi Diani podići će puno prašine, a javnost jedva čeka da pogleda.

Bombastični intervju pokojne princeze Diane spreman je za uskoro ponovno emitiranje u programu Channela 4, a on će sudeći prema navodima dobro upućenog izvora biti poprilično neugodan za gledanje i to članovima britanske kraljevske obitelji.

Pogledaj i ovo Meghan Markle i princ Harry(Foto: Getty Images) Sada je oženjen Nekada je okorjelo tulumario, no princ Harry 34. rođendan će proslaviti mirno

Riječ je o intervjuu kojeg je već jednom davne 1995. godine pogledalo 21 milijun ljudi i s velikim zanimanjem pratilo što je pokojna princeza imala reći o vanbračnim aferama svog supruga princa Charlesa, te dovela u pitanje je li on uopće prikladna osoba da jednog dana postane kralj Ujedinjenog Kraljevstva.

Bit će to ponovni udarac za kraljevsku obitelj koja se nedavno godine suočila s nekoliko kontroverznih tema, poput umiješanosti princa Andrewa u skandal s Jerryjem Epsteinom, kao i odlaskom princa Harryja i Meghan Markle koji su se sa sinom Archiejem preselili u Los Angeles i tako odrekli svojih kraljevskih dužnosti.

Dokumentarac bi trebao biti emitiran ove jeseni, a temeljit će se na nizu problema koji su zadesili kraljevsku obitelj. Utjecaj zloglasnog intervjua bit će detaljno istažen, a anonimni izvor je dodao da će se sve analizirati.

Princeza Diana i princ Charles odvojili su se 1992. godine nakon 11 godina braka, a zaraćene strane su često informirale novinare o raznim detaljima i pikanterijama. Jedna od tema dokumentarca biti će tako Dianin razgovor s novinarem Martinom Bashirom o suprugovoj vezi s Camillom Parker Bowles te svojoj ljubavi koju je osjećala prema časniku Jamesu Hewittu.

"U ovom nas je braku bilo troje. Tako da je bilo malo gužva", odgovorila je na pitanje o Charlesovoj vezi s Camillom, a otkrila je bila i što misli o njegovim sposobnostima da obavlja svoj posao.

Intervju je prvi put pogledao više od 20 milijuna ljudi, što je itekako razljutilo Buckinghamsku palaču jer nije uspjela preuzeti kontrolu nad njegovim emitiranjem jer nitko nije imao pojma što će princeza reći. Iako je isti izazvao kod javnosti veliko suosjećanje, od kraljevske obitelji ju je dodatno otuđio jer se smatrao da je nanio nesamjerljivu štetu monarhiju i prislio Kraljicu Elizabetu da zahtijeva Dianin i Charlesov razvod.

Postupak razvoda započeo je nekoliko tjedana nakon intervjua, njezina sestra Sarah McCorquodale je izjavila kako se Diana s nikim nije savjetovala o svojim planovima i namjerama.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene