Stylish vikend

Škare su radile sve u šesnaest!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Protekli tjedan priča se samo o novim frizurama! Hollywoodske dive skratile su svoje duge kose, a isti trend prihvatile su i neke naše poznate ljepotice...

U našoj nedjeljnoj rubrici Stylish Vikend zabavili smo se s novih imidžem mnogih poznatih imena. Da u životu treba malo promjene, najlakše je pokazati novom frizurom!

Pogledaj i ovo Jennifer Aniston nakon posjeta kirurgu... Što se dogodilo s licem Jennifer Aniston? Zvijezda Prijatelja iznenadila je izgledom na naslovnici časopisa!

Nema tko nije prokomentirao novu frizuru Jennifer Aniston koja je svoje duge plave uvojke ošišala i sada nosi kratki bob – uz novi pierce na uhu. U 40-tima je spremna i na malo drastičnije promjene, posebno kada se uzme u obzir da je kosa njezin zaštitni znak. No kaže kako joj je bilo dosadno i da je jednostavno željela promjenu.

>> 'Moja je kosa imala povijest, morala sam je se riješiti'

Slična je situacija i sa slavnom plavušom Pamelom Anderson čija je duga plava kosa, kako i sama kaže, imala svoj život.

Pamela je pokazala svoju novu kratku frizuru povodom maratona u New Yorku, a u ovako svježem izdanju izgleda i 20 godina mlađa!

 

I Jennifer Lawrence je skratila svoju kosu! Lijepa plavokosa glumica trenutno glumi u nastavku filma 'Igre gladi', a njezin novi izgleda podijelila je njezina prijateljica na Instagramu. Još jedna Jennifer je skratila kosu! Riječ je o Jennifer Hudson koja je novi izgled predstavila u sklopu 'Black Girls Rock' događaja u New Yerseyu.

I to nije sve... Beyonce Knowles Carter na zadnjem koncertu u Australiji je skinula duge umetke i pokazala svoj valoviti bob. Ošišala je svoju dugu kosu prije nekoliko mjeseci kako bi je donirala za izradu perika oboljelima od raka. Otada nosi kratki bob, te duge umetke na svojoj uspješnoj turneji 'Mrs.Carter Show'.

No i domaće zvijezde zaželjele su se promjene, a najveću je napravila pjevačica Nina Badrić koja se vratila u 90-te i iskopirala svoju kratku frizuru. Nina kao da se vratila u prošlost – izgleda sjajno s novom frizurom, mladenački i svježe!

A nakon što je rodila svoju drugu kćer, Lana Klingor Mihić otišla je do frizera i skratila svoju kosu. Lana i inače voli nositi kratko, a i malo osvježenje odlično djeluje na raspoloženje.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene