Ponosna na svoje porijeklo

Nova Miss SAD-a doista je zavrijedila ovu posebnu titulu: ''Otvorila sam put ženama da krenu za onime što žele''

Miss SAD-a R'Bonney Gabriel - 30 Miss SAD-a R'Bonney Gabriel - 30 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Miss SAD-a R'Bonney Gabriel - 15 Miss SAD-a R'Bonney Gabriel - 1 Miss SAD-a R'Bonney Gabriel - 2 Miss SAD-a R'Bonney Gabriel - 3 Miss SAD-a R'Bonney Gabriel - 4 Miss SAD-a R'Bonney Gabriel - 5 Miss SAD-a R'Bonney Gabriel - 6 Miss SAD-a R'Bonney Gabriel - 7 Miss SAD-a R'Bonney Gabriel - 8 Miss SAD-a R'Bonney Gabriel - 9 +19 Miss SAD-a R'Bonney Gabriel - 10 Galerija

Nova Miss Amerike R'Bonney Gabriel predstavljala je saveznu državu Teksas, a prva je Filipinka u posljednjih 60 godina koja je pobijedila na prestižnom izboru ljepote.

Nova Miss Amerike R'Bonney Gabriel izabrana je za najljepšu ovog tjedna na pozornici Grand Sierra resorta i kazina u Renu. SAD će predstavljati na natjecanju za Miss Universe u siječnju 2023. godine u New Orleansu, a ova ljepotica zaista je posebna.

Pogledaj i ovo showbuzz "više nije favorit" Pljušte osude sa svih strana: Lijepa Miss izjavom sablaznila javnost

''O, moj Bože. Čast mi je. Primam poruke na Instagramu i ostalim društvenim mrežama od djevojaka s Filipina i žena koja mi govore da su jako uzbuđene i sretne. Zaplakale su od sreće, kao da im otvaram put da krenu za onime što žele, bez obzira na to što to bilo. Čast mi je", ispričala je nakon natjecanja.

Kako je izvijestio ABC News, 2022. je bila prva godina u kojoj je Teksas na izboru za Miss SAD-a predstavljala žena azijskog porijekla.

Gabriel je u tome postavila novi rekord, a odrasla je u braku Filipinca i Amerikanke.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miss USA (@missusa)

R'Bonney je diplomirala modni dizajn na Sveučilištu North Texas. Trenutno radi kao dizajnerica odjeće te ima svoju marku R'Bonney Nola, a ima i puno hobija poput joge, kupovine starinskih proizvoda, skiciranja i vrtnje hula-hoopa.

Talentirana djevojka često dijeli videoisječke u kojima pomaže u kreiranju onoga što će odjenuti pred publikom jer je sama za svoj brend model, a ono što smisli i tkanina koju koristi uvijek ima posebno značenje. Haljinu u kojoj je prvoj prošetala na izboru za Miss sama je sašila, a objavila je i video kako ju izrađuje. Otkrila je da voli ponovno koristiti stare komade odjeće kako bi izbjegla onečišćenje koje može prouzročiti modna industrija.

Gabriel i Macel Patricia Leilani Wilson jedine su žene filipinskog porijekla koje su predstavljale SAD.

Macel je tu titulu dobila 1962. godine nakon što se došla na natjecanje kao Miss Havaja, a nakon natjecanja svoj je život posvetila filmskoj montaži i vizualnoj umjetnosti.

Osim njih dvije, taj rekord nitko nije dostigao, a ova vijest trenutno je jedna od najsretnijih za Filipine i tamošnje žene.

Zbog svog porijekla, R'Bonney je rekla da osjeća veliku odgovornost podijeliti svoje porijeklo i potaknuti druge da učine isto.

''Moj se tata preselio u Ameriku s Filipina uz stipendiju za fakultet s oko 20 dolara u džepu'', rekla je za ABC News u Houstonu..

''Htio je sam sebi utrti novi život. U Teksasu je upoznao moju mamu, koja je seljanka iz Beaumonta'', ispričala je.

1/37 >> Pogledaji ovu galeriju Britney Spears - 1 Britney Spears - 2 Britney Spears - 3 Britney Spears - 4 +32 Britney Spears Zanimljivosti Britney je objavila novi golišavi video u kojem je otkrila nešto potpuno novo na sebi, no pratitelje je zabrinula i jedna druga stvar!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Milica Pavlović Milica Pavlović Milica Pavlović Milica Pavlović +27 Milica Pavlović Celebrity Srpska folk-zvijezda pozirala u bikiniju bez šminke i fotošopa pa pokazala svoju prirodnu ljepotu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene