istaknuli se u masi

Evo koji su se naši nogometaši zabavljali na koncertu Aleksandre Prijović, snimljeni su u veselim trenucima!

Karlo Špeljak i Mateo Pavlović na koncertu Aleksandre Prijović Karlo Špeljak i Mateo Pavlović na koncertu Aleksandre Prijović Marko Lukunić/Pixsell 1/40 >> Pogledaji ovu galeriju Karlo Špeljak i Mateo Pavlović - 1 Karlo Špeljak i Mateo Pavlović - 2 Karlo Špeljak i Mateo Pavlović - 3 Karlo Špeljak i Mateo Pavlović - 4 Ivica Propadalo i Dragana Todorović - 1 Ivica Propadalo i Dragana Todorović - 2 Ivica Propadalo i Dragana Todorović - 3 Peti koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 1 Peti koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 2 Peti koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 3 +29 Peti koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 4 Galerija

Nogometaši NK Rudeša Karlo Špeljak i Mateo Pavlović uživali su na petom koncertu Aleksandre Prijović u Areni Zagreb.

Koncerte srpske megazvijezde Aleksandre Prijović u Areni Zagreb nisu propustili ni poznati Hrvati.

Na petom i završnom koncertu u Areni zabavljali su se i naši nogometaši Karlo Špeljak i Mateo Pavlović, igrači kluba NK Rudeš.

Fotografi su ih uspjeli primijetiti u masi ljudi, a ulovili su ih u baš veselim trenucima i izgledali su kao da se odlično provode.

Fotografije pogledajte u galeriji.

Peti koncert Prijovićke došao je pogledati i glazbenik i frontmen benda Teška industrija, 73-godišnji Ivica Propadalo, a društvo mu je pravila njegova 28 godina mlađa supruga Dragana Todorović.

Na ranijim koncertima fotografi su u publici snimili i stilista Marka Grubnića, a na Prijovićki se zabavljala i naša saborska zastupnica Marina Bilić Opačak.

Aleksandra je u Zagrebu pjevala pet dana pred sveukupno devedeset tisuća obožavatelja.

Prijović je prva pjevačica koja je uspjela rasprodati pet zagrebačkih Arena zaredom i okupiti vrhunske izvođače na jednom mjestu, a podršku na koncertima dala su joj najzvučnija imena iz regije: Aco Pejović, Željko Samardžić, Dejan Kostić, Milica Todorović, Bojan Vasković iz Lexington benda, MC Stojan, Tea Tairović, Jelena Rozga, Lepa Brena, Dejan Matić, Osman Hadžić i Maya Berović.

Aleksandra Prijović zasigurno je postavila novi standard. Bilo je ovo pet dana spektakla koji će se dugo pamtiti i o kojemu će se još dugo pričati.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo Hana Huljić i Petar Grašo Hana Huljić i Petar Grašo Hana Huljić i Petar Grašo +25 Petar Grašo - 3 Celebrity Petar Grašo počastio se novom nekretninom u ekskluzivnom kompleksu, a prvi susjed će mu biti dragi kum: "Obožavam ovo mjesto!''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Borna Kotromanić Borna Kotromanić Borna Kotromanić - 2 Borna Kotromanić +25 Borna Kotromanić - 4 Celebrity Jedna od najbogatijih Hrvatica i novopečena baka pokazala isklesane trbušnjake, a svi su gledali i ono što je imala na nogama!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene