istaknuo se u masi

I Marko Grubnić došao je na koncert Aleksandre Prijović, a fotografima nije mogao promaknuti ni u prepunoj Areni!

Marko Grubnić i Momčilo Gurović na koncertu Aleksandre Prijović Marko Grubnić i Momčilo Gurović na koncertu Aleksandre Prijović Igor Soban/Pixsell 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Grubnić i Momčilo Gurović na koncertu Aleksandre Prijović Aleksandra Prijović u Areni Zagreb Aleksandra Prijović u Areni Zagreb Aleksandra Prijović u Areni Zagreb Aleksandra Prijović u Areni Zagreb Aleksandra Prijović u Areni Zagreb Aleksandra Prijović u Areni Zagreb Atmosfera u Areni Zagreb uoči početka koncerta Aleksandre Prijović Atmosfera u Areni Zagreb uoči početka koncerta Aleksandre Prijović Atmosfera u Areni Zagreb uoči početka koncerta Aleksandre Prijović +14 Atmosfera u Areni Zagreb uoči početka koncerta Aleksandre Prijović Galerija

Marko Grubnić došao je na prvi koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb.

Prvi od pet rasprodanih koncerata Aleksandre Prijović u Zagrebu privukao je obožavatelje iz raznih dijelova Hrvatske i regije, a u prepunoj Areni istaknula se i jedno poznato lice.

Riječ je o našem stilistu Marku Grubniću, koji je na koncert došao s bliskim prijateljem Momčilom Gurovićem. Uvijek dotjerani Grubnić i za ovu je priliku pažljivo birao svoj outfit, u kojem se istaknuo u masi, a čini se da je bio zapanjen onim što vidi na pozornici.

Aleksandra je prvi koncert otvorila pjesmom "Za nas kasno je", nakon koje se obratila publici.

"Dobra večer Zagreb. Moram vam priznati jednu stvar. Prije svakog koncerta isplaniram što želim reći kada izađem pred svoju publiku, ali uzevši u obzir sve što se dogodilo posljednjih mjeseci samo vam mogu reći hvala. Hvala od srca za ljubav, za podršku i hvala što smo zajedno uradili nešto što nitko dosad nije. Ja ću uzvratiti na jedini način na koji mogu, a to je pjesmom, srcem i dušom. Hvala vam za sve. Volim vas", poručila je Aleksandra. Gosti na prvom koncertu su joj Željko Samardžić i Aco Pejović.

Aleksandra će svaku večer do srijede, izuzev utorka, zabavljati obožavatelje u Areni Zagreb, a svih pet koncerata je rasprodano.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Blanka Vlašić - 1 Blanka Vlašić - 2 Blanka Vlašić - 4 Blanka Vlašić - 2 +26 Blanka Vlašić na Instagramu - 1 Celebrity Blanka Vlašić nakon dugo vremena objavila fotografiju sa suprugom, no sinčić Mondo ukrao je svu pažnju!

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Zrinka Cvitešić i Niko Kranjčar - 4 Zrinka Cvitešić i Niko Kranjčar Niko Kranjčar Niko Kranjčar i Zrinka Cvitešić +11 Niko Kranjčar i Zrinka Cvitešić Celebrity Niko Kranjčar iznenadio novim imidžem: Riješio se svojeg prepoznatljivog znaka, a evo kako izgleda sada!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene