moglo bi vas iznenaditi

Evo koja bi se hrvatska pjevačica trebala pridružiti Aleksandri Prijović na jednom od koncerata u Areni Zagreb!

Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović Antonio Ahel/ATAImages/Pixsell 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Atmosfera u Areni Zagreb uoči početka koncerta Aleksandre Prijović Atmosfera u Areni Zagreb uoči početka koncerta Aleksandre Prijović Atmosfera u Areni Zagreb uoči početka koncerta Aleksandre Prijović Atmosfera u Areni Zagreb uoči početka koncerta Aleksandre Prijović Atmosfera u Areni Zagreb uoči početka koncerta Aleksandre Prijović Atmosfera u Areni Zagreb uoči početka koncerta Aleksandre Prijović Atmosfera u Areni Zagreb uoči početka koncerta Aleksandre Prijović Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović +20 Mural Aleksandre Prijović u Srbiji Galerija

Gosti na prvom koncertu Aleksandre Prijović u Areni Zagreb su Željko Samardžić i Aco Pejović, a očekuje se da će joj se na jednom pridružiti i naša popularna pjevačica.

Večeras Aleksandra Prijović održava prvi od pet koncerata u Areni Zagreb.

Gosti na prvom koncertu su joj Željko Samardžić i Aco Pejović, a RTL neslužbeno doznaje da bi joj se druge dane na pozornici mogle pridružiti Lepa Brena i Jelena Rozga.

Aleksandra je prvi koncert otvorila pjesmom "Za nas kasno je", nakon koje se obratila publici.

"Dobra večer Zagreb. Moram vam priznati jednu stvar. Prije svakog koncerta isplaniram što želim reći kada izađem pred svoju publiku, ali uzevši u obzir sve što se dogodilo posljednjih mjeseci samo vam mogu reći hvala. Hvala od srca za ljubav, za podršku i hvala što smo zajedno uradili nešto što nitko dosad nije. Ja ću uzvratiti na jedini način na koji mogu, a to je pjesmom, srcem i dušom. Hvala vam za sve. Volim vas", poručila je s pozornice.

Aleksandra će svaku večer do srijede, izuzev utorka, zabavljati obožavatelje u Areni Zagreb, a svih pet koncerata je rasprodano.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Pierce Brosnan - 1 Pierce Brosnan - 2 Pierce Brosnan - 3 Pierce Brosnan - 4 +23 Pierce Brosnan - 2 Celebrity Legendarni James Bond ovako izgleda u osmom desetljeću, i više je nego očito zašto ga žene bez prestanka obožavaju!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Blanka Vlašić - 1 Blanka Vlašić - 2 Blanka Vlašić - 4 Blanka Vlašić - 2 +26 Blanka Vlašić na Instagramu - 1 Celebrity Blanka Vlašić nakon dugo vremena objavila fotografiju sa suprugom, no sinčić Mondo ukrao je svu pažnju!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene