nisu htjeli propustiti

I Ivica Propadalo uživao je u koncertu Aleksandre Prijović, spektakl srpske zvijezde pratio je u društvu 28 godina mlađe supruge

Ivica Propadalo Ivica Propadalo Marko Lukunic/Pixsell 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ivica Propadalo i Dragana Todorović - 3 Ivica Propadalo i Dragana Todorović - 2 Ivica Propadalo i Dragana Todorović - 1 Karlo Špeljak i Mateo Pavlović - 1 Karlo Špeljak i Mateo Pavlović - 2 Karlo Špeljak i Mateo Pavlović - 3 Karlo Špeljak i Mateo Pavlović - 4 Peti koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 33 Peti koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 32 Peti koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 31 +20 Peti koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 30 Galerija

Ivica Propadalo i Dragana Todorović uživali su na petom koncertu Aleksandre Prijović u Areni Zagreb.

Glazbenik i frontmen benda Teška industrija, 73-godišnji Ivica Propadalo snimljen je petom koncertu Aleksandre Prijović u Areni Zagreb, a društvo mu je pravila njegova 28 godina mlađa supruga Dragana Todorović.

Supružnici su snimljeni kako sjede u VIP loži i prate spektakularni nastup Aleksandre, koji osim njih nisu htjeli propustiti još neki poznati Hrvati.

Fotografi su tako u publici snimili i nogometaše NK Rudeša Karla Špeljaka i Matea Pavlovića koji su se zabavljali s društvom.

Aleksandra je i na petom koncertu u Areni Zagreb za svoju vjernu publiku priredila spektakl za pamćenje. Publika je od samog početka pjevala s njom uglas, a Arena se i ovaj put popunila do zadnjeg mjesta.

U jednom trenutku iz publike su joj počeli vikati da žele i šesti koncert, što je Aleksandri razvuklo osmijeh na lice.

"Šesta? Ja bih rado vjerujte mi. Hoćemo šestu?", upitala je s pozornice, čime je izazvala krikove publike.

"Jako sam sretna i jako sam ponosna jer ja sam mlada i uvijek sam se trudila snimati dobre pjesme i da vas ne iznevjerim, ali uvijek kažem bez publike koja te voli ništa ne bi bilo moguće. Svaku večer kažem vam milijun puta hvala, ali to je zaista najmanje šta mogu reći kada ste vi u pitanju. Hvala za svaku kupljenu kartu, za svakog tko je odvojio vrijeme i došao na moj koncert", kazala je Aleksandra, a publika iz publike se zatim opet čulo "šesta, šesta".

"Hoću i šestu i sedmu i desetu. Hoću i voljela bih pjevati svaki dan, vjerujte mi. Toliko mi je lijepo i toliko sam sretna. Priča se ovih dana koji je koncert bio najbolji, znate koji je meni bio najbolji? Svaki, meni je svaki koncert sa vama najbolji", poručila je pjevačica, kojoj se prije toga na pozornici pridružio i Dejan Matić.

Aleksandra Prijović je u sklopu aktualne turneje rasprodala pet Arena Zagreb, čime se upisala u povijest kao prva kojoj je to uspjelo.

1/40 >> Pogledaji ovu galeriju Peti koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 1 Peti koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 2 Peti koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 3 Peti koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 4 +35 Peti koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 5 Celebrity Pogledajte tko se vratio u Arenu i ponovno izazvao ludnicu na koncertu Prijovićke: "Rekla sam da mora opet izaći pred ovu publiku!"

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez i Ben Affleck - 3 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 4 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 1 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 2 +26 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 5 Celebrity Lopez su grudi ispadale iz neobičnog topića, a Benov izraz lica odavao je kao da mu to baš i nije drago

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene