napokon zajedno!

Romantični trenutak Gorana i Nives Ivanišević jedan detalj učinio je još posebnijim: "Sve emocije na jednoj fotografiji!"

Nives i Goran Ivanišević Nives i Goran Ivanišević Instagram 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Nives i Goran Ivanišević Nives Ivanišević - 5 Nives i Goran Ivanišević - 3 Nives Ivanišević - 2 Nives Ivanišević Nives Ivanišević Nives Ivanišević - 4 Nives i Goran Ivanišević - 1 +0 Nives i Goran Ivanišević Galerija

Nives Ivanišević pokazala je kako je dočekala supruga Gorana kada se vratio iz Australije, a sve je zabilježio njihov sin Oliver.

Naš proslavljeni tenisač Goran Ivanišević vratio se iz Australije, gdje je proteklih mjesec dana proveo s Novakom Đokovićem, kojeg sada trenira.

Pogledaj i ovo Nives i Goran Ivanišević - 2 Najskladniji domaći par! Evo kakav je poklon Goran Ivanišević dao svojoj lijepoj supruzi, ovih dana slave jedan poseban datum!

Njegovu povratku posebno se razveselila supruga Nives, koja je na svojem profilu na Instagramu pokazala kako je izgledao njihov susret.

"Napokon", napisala je uz fotografiju na kojoj je skočila Goranu u zagrljaj, a otkrila je i da je iza kamere bio njihov sinčić Oliver, što je romantični trenutak učinilo još posebnijim.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Nives_Ivanisevic (@nivessimpson)

"Sve emocije na jednoj fotografiji!", "Predivni", "Apsolutno šarmantno! Goran se vratio i oboje izgledate kao da vam je 20. Bravo i Oliju za fotografiju", "I pas je sretan", "Baš ste slatki", neki su od brojnih komentara koje je dobila ispod fotke.

Podsjetimo, Goran i Nives vjenčali su se na tajnoj ceremoniji 2017. godine, a godinu kasnije kao kruna ljubavi rodio im se sin Oliver. Radijskoj voditeljici on je prvo dijete, dok umirovljeni tenisač iz braka s Tatjanom Dragović ima i kćer Amber te sina Emanuela.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Angelina Jolie - 4 Angelina Jolie - 5 Angelina Jolie - 2 Angelina Jolie - 3 +17 Angelina Jolie - 1 Celebrity Paparazzi uhvatili Angelinu Jolie u nezgodnom trenutku, a krupni kadrovi fotografija pokazuju jasnu stvar  

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Anđelka Prpić s novim partnerom - 2 Anđelka Prpić s novim partnerom - 1 Anđelka Prpić s novim partnerom Anđelka Prpić s novim partnerom +28 Anđelka Prpić Celebrity Anđelka Prpić ne odvaja se od prijatelja bivšeg muža s kojim čeka dijete, a pokazala je i trudnički trbuh u pripijenoj haljini

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene