napokon zajedno!

Romantični trenutak Gorana i Nives Ivanišević jedan detalj učinio je još posebnijim: "Sve emocije na jednoj fotografiji!"

Nives i Goran Ivanišević Nives i Goran Ivanišević Instagram 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Nives i Goran Ivanišević Nives Ivanišević - 5 Nives i Goran Ivanišević - 3 Nives Ivanišević - 2 Nives Ivanišević Nives Ivanišević Nives Ivanišević - 4 Goran i Nives Ivanišević Nives i Goran Ivanišević - 1 +0 Nives i Goran Ivanišević Galerija

Nives Ivanišević pokazala je kako je dočekala supruga Gorana kada se vratio iz Australije, a sve je zabilježio njihov sin Oliver.

Naš proslavljeni tenisač Goran Ivanišević vratio se iz Australije, gdje je proteklih mjesec dana proveo s Novakom Đokovićem, kojeg sada trenira.

Pogledaj i ovo Nives Ivanišević veliki dečko Pogledajte koliko je porastao sinčić Gorana i Nives Ivanišević, ponosna mama pokazala je i poklon kojim ju je obradovao, ali i nasmijao!

Njegovu povratku posebno se razveselila supruga Nives, koja je na svojem profilu na Instagramu pokazala kako je izgledao njihov susret.

"Napokon", napisala je uz fotografiju na kojoj je skočila Goranu u zagrljaj, a otkrila je i da je iza kamere bio njihov sinčić Oliver, što je romantični trenutak učinilo još posebnijim.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Nives_Ivanisevic (@nivessimpson)

"Sve emocije na jednoj fotografiji!", "Predivni", "Apsolutno šarmantno! Goran se vratio i oboje izgledate kao da vam je 20. Bravo i Oliju za fotografiju", "I pas je sretan", "Baš ste slatki", neki su od brojnih komentara koje je dobila ispod fotke.

Podsjetimo, Goran i Nives vjenčali su se na tajnoj ceremoniji 2017. godine, a godinu kasnije kao kruna ljubavi rodio im se sin Oliver. Radijskoj voditeljici on je prvo dijete, dok umirovljeni tenisač iz braka s Tatjanom Dragović ima i kćer Amber te sina Emanuela.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Angelina Jolie - 4 Angelina Jolie - 5 Angelina Jolie - 2 Angelina Jolie - 3 +17 Angelina Jolie - 1 Celebrity Paparazzi uhvatili Angelinu Jolie u nezgodnom trenutku, a krupni kadrovi fotografija pokazuju jasnu stvar  

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Anđelka Prpić s novim partnerom - 2 Anđelka Prpić s novim partnerom - 1 Anđelka Prpić s novim partnerom Anđelka Prpić s novim partnerom +28 Anđelka Prpić Celebrity Anđelka Prpić ne odvaja se od prijatelja bivšeg muža s kojim čeka dijete, a pokazala je i trudnički trbuh u pripijenoj haljini

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene