U Goranovu zagrljaju

Nives Ivanišević pokazala dosad neviđenu nestašnu stranu, ni hladnije temperature nisu joj zasmetale za ovakvo nešto!

Nives Ivanišević - 1 Nives Ivanišević - 1 Nives Ivanišević/Instagram 1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Nives i Goran Ivanišević - 3 Nives Ivanišević - 2 Nives i Goran Ivanišević - 2 Nives i Goran Ivanišević - 3 Nives Ivanišević - 6 Nives Ivanišević - 4 Nives Ivanišević - 5 Nives Ivanišević - 3 Nives Ivanišević - 1 Nives Ivanišević +12 Nives Ivanišević - 4 Galerija

Nives Ivanišević je odlučila na Instagramu podijeliti nekoliko privatnih fotografija i pokazati kako se ona i suprug Goran Ivanišević provode u društvu prijatelja.

Radijska voditeljica i supruga našeg umirovljenog tenisača Gorana Ivaniševića, Nives Ivanišević podijelila je sa svojim pratiteljima na profilu na Instagramu nekoliko fotografija kojima je pokazala kako izgleda njihovo druženje s prijateljima.

Pogledaj i ovo Nives i Goran Ivanišević - 2 Najskladniji domaći par! Evo kakav je poklon Goran Ivanišević dao svojoj lijepoj supruzi, ovih dana slave jedan poseban datum!

Sudeći prema fotografijama dobro raspoložena ekipa provela je nekoliko dana u kući u prirodi, a zabave i kvalitetno provedenog vremena nije im nedostajalo. Neki su bili hrabri pa su se okupali u bazenu, a 40-godišnja Nives na jednoj od fotografija pozira u naručju 11 godina starijeg Gorana, i to obučena i skroz mokra.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nives_Ivanisevic (@nivessimpson)

Nives često dijeli na društvenim mrežama njihove privatne trenutke, a nedavno je pokazala i neobičnu naviku sina Olivera. Naime, maleni voli slagati stvari po kategorijama, pa se može zaključiti da je vrlo uredan i discipliniran, a ovog je puta na hrpice poslagao i orašaste plodove koje je pronašao.

''Ako ste mislili da moj Oli samo slaže životinje, neee, on slaže i lješnjake i ostalo'', napisala je Nives na fotografiji uz emotikone smijeha.

Nives i Goran Olivera su dobili prije četiri godine, a roditelji su za njega i njegove prijatelje priredili rođendansku proslavu, od koje je vesele fotografije Nives podijelila na Instagramu.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Heidi Klum, Leni Klum Heidi Klum, Leni Klum Heidi Klum, Leni Klum Heidi Klum, Leni Klum +13 Heidi Klum, Leni Klum Celebrity Fotografije Heidi Klum i njene kćeri u seksi donjem rublju izazvale su podijeljene reakcije: ''Ovo nije primjereno!''

1/37 >> Pogledaji ovu galeriju Rita Ora Rita Ora Rita Ora Rita Ora +32 Rita Ora - 9 Celebrity Kao da je zafalilo materijala: Tijelo je omotala u najmanju moguću haljinu, a nije čak uspjela sve ni prekriti!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene