Uvijek zanosna

Sve su oči bile uprte u Nives Celzijus: Svestrana brineta blistala je u proljetnoj haljini

Nives Celzijus (Foto: Instagram) Nives Celzijus (Foto: Instagram) Instagram 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus (Foto: Instagram) Nives Celzijus (Foto: Instagram) Nives Celzijus (Foto: Instagram) Ples sa zvijedama: Nives Celzijus i Mateo Cvenić (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Nives Celzijus i Mateo Cvenić (Foto: Nova TV) Nives Celzijus (Foto: Instagram) Ples sa zvijezdama, Nives Celzijus i Mateo Cvenić (Foto: Nova TV) Nives Celzijus (Foto: Instagram) +0 Nives Celzijus (Foto: Mislav Žabarović) Galerija

Brojna poznata lica sinoć su okupirala crveni tepih u Zagrebu, a među njima je i bivša natjecateljica showa "Ples sa zvijezdama" Nives Celzijus.

U srijedu je u Muzeju suvremene umjetnosti održana svečana dodjela nagrada istaknutim pojedincima iz javnog života.

Pogledaj i ovo Nives Celzijus ''očekuje vas...'' Nives Celzijus o iznenađenju koje priprema: ''Dugo sam se libila oko toga jer moja publika na to nije navikla...''

Brojna poznata lica okupirala su crveni tepih "Story Hall of Fame" partyja, a među njima je i bivša natjecateljica showa "Ples sa zvijezdama", pjevačica, glumica i spissateljica Nives Celzijus.

Iako je svestrana brineta poznata po golišavim objavama na društvenim mrežama, ovoga puta zablistala je u tipično proljetnoj haljinici bez naramenica i s volanima koji su joj dali dodatan dašak romantike.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on

Ipak, Nives je ostala vjerna isticanju seksipila, pa je dekolte ipak bio u prvom planu, no ne sumnjamo kako bi sve oči i bez toga bile uprte u nju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cataleya by Martina Ješe (@cataleyabymartinajese) on

Spisateljica je na noge stavila bež sandale, kosu svezala u rep, a fotografima je rado pozirala s velikim osmijehom na licu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on

Tako nimalo ne čudi da je Nives gotovo uvijek na popisu najseksi Hrvatica. 

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Eva Longoria i Jose Baston (Foto: Profimedia) Eva Longoria (Foto: Getty Images) Eva Longoria i Tony Parker (Foto: AFP) Eva Longoria i Tony Parker (Foto: AFP) +5 Eva Longoria i Tony Parker (Foto: AFP) Celebrity Bivši muž besramno ju je varao čak i sa suprugom svoga suigrača, ali novi ju drži kao kap vode na dlanu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene