Pronašla svoj mir

Bivši muž besramno ju je varao čak i sa suprugom svoga suigrača, ali novi ju drži kao kap vode na dlanu

Eva Longoria, Jose Baston (Foto: Profimedia) Eva Longoria, Jose Baston (Foto: Profimedia) Profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Eva Longoria i Jose Baston (Foto: Profimedia) Eva Longoria (Foto: Getty Images) Eva Longoria i Tony Parker (Foto: AFP) Eva Longoria i Tony Parker (Foto: AFP) Eva Longoria i Tony Parker (Foto: AFP) Eva Longoria (Foto: AFP) Eva Longoria, Jose Baston (Foto: Getty Images) Eva Longoria i Jose Baston (Foto: Profimedia) Tony Parker i Axelle Francine(Foto: AFP) +0 Eva Longoria, Jose Baston (Foto: Profimedia) Galerija

Eva Longoria trenutačno je u trećem braku, a u drugom joj je srce slomio košarkaš Tony Parker.

Lijepa glumica supruga je upoznala na spoju naslijepo koji su u Meksiku dogovorili zajednički prijatelji.

Pogledaj i ovo Eva Longoria Blista u 48. godini! Savršeno tijelo istaknula je u komadima materijala koji su trebali predstavljati haljinu, ali stvarno je divna!

Radi se o 43-godišnjoj Evi Longoriji, koja se za meksičkog biznismena Joséa Antonia "Pepea" Bastóna udala 2016. godine tamo gdje je sve i počelo – u Meksiku. Par se zaručio godinu dana ranije u pustinji u Dubaiju, a kao kruna ljubavi stigao je sinčić Santiago u ljeto 2018. godine.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Longoria Baston (@evalongoria) on

Ipak, José se zamalo nije pojavio na spoju zbog prenatrpanog rasporeda, no vjerujemo da mu nije žao što je ipak pronašao vremena tu večer. Par je posljednjih dana u Cannesu i oboje blistaju od sreće, a zgodna glumica i producentica u Francuskoj je pokazala i novu liniju, odnosno staru kilažu koju je imala prije trudnoće u kojoj je natukla popriličan broj kilograma.

U Cannes su stigli sa sinčićem, no večer su iskoristili za spoj na kojem je Eva blistala u prozirno zelenoj haljini, dok je on bio vrlo markantan u elegantnom odijelu.

Prije njega "Očajna kućanica" nije imala previše sreće u ljubavi. Iza nje su dva propala braka, s glumcem Tylerom Christopherom, s kojima je izdržala dvije godine, te košarkašem Tonyjem Parkerom, s kojim se rastala 2011. godine nakon četiri godine braka, i to zbog njegove nevjere.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Longoria Baston (@evalongoria) on

Iako ju je košarkaš navodno varao gdje je stigao, posljednju prevaru Eva mu nipošto nije željela oprostiti. Naime, Tony se spetljao s Erin Barry, suprugom svoga suigrača Brenta Barryja, iako su oboje pokušali prodati priču kako su se spetljali dok su bili u procesu razvoda. Eva se povjerila i prijateljima kako je u suprugovu telefonu pronašla i stotine poruka drugih žena s kojima se petljao za vrijeme braka.

"Uopće se nije radilo o tim drugim ženama, nego o činjenici da sam se stalno propitkivala zar ja nisam dovoljno lijepa, seksi i pametna?! A onda sam jednog dana rekla da si to ne smijem raditi jer neću znati kako van iz tog začaranog kruga. Samo sam htjela znati zašto. Obećala sam da ga neću osuđivati niti biti ljuta na njega, no željela sam znati zašto je to radio", otkrila je Eva u jednom intervjuu, a kao najbolji ljubavni savjet koji je ikad dobila navela je sljedeće: "nikad se nemoj udati za košarkaša", čime je najbolje pokazala što doista misli o svom bivšem suprugu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tony Parker (@_tonyparker09) on

Iako je Tony ispao veliki negativac u očima javnosti, u intervjuu za časopis Hello! pokušao je ublažiti stvari te je otkrio kako mu je razvod slomio srce. "Izloženost medijima nisam mogao kontrolirati, no to je svijet u kojem danas živimo. Sve je na internetu i društvenim mrežama. Nikad nisam obraćao pozornost na ono što ljudi govore, no Hollywood je drugi svijet", zaključio je tada.

Pet godina nakon razvoda Tony se vjenčao s francuskom novinarkom Axelle Francine, s kojom ima dvojicu sinova. "Drugi sam čovjek", izjavio je nakon toga.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Jerković (Foto: Instagram) Iva Jerković (Foto: Instagram) Iva Jerković (Foto: Instagram) Iva Jerković (Foto: Instagram) +4 Iva jerković (Foto: instagram) Celebrity Iva se odavno povukla s modnih pista, ali da je i dalje prava ljepotica, pokazala je u ovoj seksi haljini ''spavaćici''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene