Čudo od žene

Iva se odavno povukla s modnih pista, ali da je i dalje prava ljepotica, pokazala je u ovoj seksi haljini ''spavaćici''

Iva Jerković (Foto: Instagram) Iva Jerković (Foto: Instagram) Instagram 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Jerković (Foto: Instagram) Iva Jerković (Foto: Instagram) Iva Jerković (Foto: Instagram) Iva Jerković (Foto: Instagram) Iva jerković (Foto: instagram) Iva Jerković (Foto: Instagram) Iva Jerković (Foto: Instagram) Iva Jerković (Foto: Instagram) +0 Iva Jerković (Foto: Instagram) Galerija

Ivu Jerković na Instagramu prati gotovo 65 tisuća obožavatelja, a ona ih s vremena na vrijeme počasti kojom fotografijom.

Domaća manekenka i vlasnica beauty salona oduševi baš svakom fotografijom na društvenim mrežama.

Pogledaj i ovo showbuzz Savršena iz svakog kuta Sunčanje i presvlačenje: Atraktivna djevojka poznatog nogometaša priredila show s prijateljicama na plaži

Radi se o Ivi Jerković, koju na Instagramu prati gotovo 65 tisuća obožavatelja, a s vremena na vrijeme zanosna brineta počasti ih fotografijama sa snimanja, iz salona ili izlazaka.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iva Jerković (@ivajerkovic) on

Upravo to potonje bio je povod da Iva objavi novu fotografiju iz kupaonice u kojoj je svu pažnju ukrala žuta haljina koja tako dobro stoji samo rijetkim ženama.

Riječ je o slip haljini koja izgledom neodoljivo podsjeća na svilenu spavaćicu, a na Ivi je istaknula baš sve tjelesne atribute.

Manekenka ju je kombinirala s dugim zlatnim naušnicama i jačim make-upom koji obožava, a na račun izgleda dobila je samo komplimente.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iva Jerković (@ivajerkovic) on

"Predivna žena", bio je kratak zaključak njezinih obožavatelja, a i mi se slažemo kako s godinama Iva izgleda sve bolje te i dalje može opako konkurirati mlađim kolegicama.

Čini se da su neke žene doista poput vina – što starije, to bolje. 

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Scarlett Johansson (Foto: Profimedia) Scarlett Johansson i Colin Jost (Foto: AFP) Scarlett Johansson Romain Dauriac (Foto: Getty) Scarlett Johansson, Ryan Reynolds (Foto: Profimedia) +8 Scarlett Johansson, Justin Timberlake i Jessica Biel (Foto: AFP) Celebrity Iza nje su dva braka, a osvojila je i brojne slavne frajere: Ovo su bivše ljubavi holivudske žderačice muškaraca

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene