Vruće!

Nives definitivno zna kako podignuti već visoke temperature, u seksi crnoj haljini pokazala nevjerojatan dekolte!

Nives Celzijus - 3 Nives Celzijus - 3 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 3 Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 4 Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus sa sestrom Mateom Nives Celzijus Nives Celzijus +19 Nives Celzijus Galerija

Nives Celzijus dodatno je povisila temperaturu fotkama iz izlaska na kojima je u crnoj uskoj haljini istaknula nevjerojatno bujni dekolte.

Nives Celzijus ponovno je uspjela napraviti pomutnju na Instagramu i dokazala kako zna dodatno potpaliti već vrelu atmosferu.

Pogledaj i ovo In Magazin: Nives Celzijus - 4 sasvim iskreno Nives Celzijus prisjetila se vremena kada je bila žrtva vršnjačkog nasilja i otkrila kako danas odgaja svoju djecu: "Zato što sam bila drugačija!''

Na Instagramu je objavila tri fotografije iz izlaska za koji je odlučila odjenuti crnu usku haljinu koja je imala duboki prorez u dekolteu, a Nives nije nimalo uspjela sakriti svoje atribute koji su teško neuočljivi u ovom komadu tkanine.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius)

''Ljeto je'', napisala je Nives u opisu fotografija uz emotikon koktela, a pratitelji nisu mogli ostati ravnodušni u komentarima.

''Femme fatale'', pohvalila ju je poznata prijateljica Ecija Ivušić.

''Mamiš'', ''Divna si kao i uvijek'', ''Teta Nives je opet zavodljiva'', pisali su obožavatelji i pratitelji.

Obzirom da je krenulo ljeto, i Nives je krenula s objavama seksi fotografija u kupaćem kostimu, a pratiteljima je nedavno otkrila i da ima tetovažu maslinove grančice na rebrima.

Pozirajući na vrtnoj garnituri u crnom kupaćem kostimu Nives je napisala: ''Valjda vam je jasno koliko volim masline'' aludirajući na tetovažu maslina, ali i pravo malo stablo masline koje se nalazilo u pozadini.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Sandra Perković i Neven Ciganović Sandra Perković i Neven Ciganović Sandra Perković i Ana Radišić - 2 Sandra Perković i Ana Radišić - 1 +19 Sandra Perković - 1 Celebrity Neven Ciganović uživao u izlasku gdje su bili mnogi poznati Hrvati, Sandra Perković na rođendan pokazala noge u mini haljini

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Kristina Krepela i Marin Miletić - 7 Kristina Krepela i Marin Miletić - 2 Kristina Krepela i Marin Miletić - 3 Kristina Krepela i Marin Miletić - 5 +7 Kristina Krepela i Marin Miletić - 6 Celebrity Kristina Krepela i Marin Miletić više se ne skrivaju: U prvom službenom zajedničkom izlasku nije bilo teško vidjeti koliko su zaljubljeni!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene