Novi ljubimac

Zeko među nogama Nives Celzijus – 'Pazi da te ne gricne!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Zeko je pronašao najbolje mjesto za spavanje!

Spisateljica i pjevačica Nives Celzijus nabavila je novog kućnog ljubimca – malenog zeku. Slatkog je čupavca Nives smjestila u krilo i njegovu fotografiju pokazala fanovima na društvenim mrežama.

 
Pogledaj i ovo Nives Celzijus Kako joj stoji? Možete li zamisliti Nives s drugom bojom očiju? Pogledajte nevjerojatnu transformaciju koju je objavila: ''Fascinantna!''

'Pazi da te ne gricne', glasio je jedan od komentara ispod fotografije.

Zadnjih nekoliko mjeseci bilo je vrlo intenzivno za Nives Celzijus. Objavila je singl 'Karanfil', zatim je uzbudila javnost a svojom novom knjigom 'Gola istina 2', a nedavno je najavila i preokret u karijeri. Naime, Nives postaje glumica i to u kazališnoj predstavi koja će se postaviti prema njezinoj hit knjizi 'Gola istina'.

Jedna od najprodavanijih domaćih knjiga svoje će kazališno izdanje doživjeti na jesen, a Nives je otkrila kako svojim izletom u glumačke vode planira uzburkati domaću kazališnu scenu. Tumačit će jednu od glavnih uloga.

VIDEO Nakon skandala ipak - uspjeh!

'Od devetog mjeseca krećemo ozbiljno, probe će biti svakodnevne. Uvijek mi je bila želja okušati se malo i kao glumica. Budući da nisam imala prilike negdje drugdje, zašto ne u svojoj predstavi', rekla je Nives.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene